10 Chrome extensions det gør livet lettere!

/, Nyheder, Software/10 Chrome extensions det gør livet lettere!

10 Chrome extensions det gør livet lettere!

Hvis du har disse 12 Chrome extensions installeret i Google Chrome, så vil du allerede vide, hvor stort forskel det gør på brugen og venligheden på internettet.

  • 1. Adblock Plus

Adblock Plus er et helt fantatisk plugin til Google Chrome, som uden tvivl vil gøre dit liv lettere. Dette plugin vil blokere alle reklamer der bliver vist på hjemmesider, af dem de har valgt at blokere for hos Adblock. Du kan blandet andet bruge dette plugin til deaktivering af youtube video rekalme og annoncer på Facebook. Det skal dog lige nævnes at Google(Youtube) betale Adblock Plus, for ikke at have blokeret for deres sites som standard. Men det er let at ændre ved hjælpe af indstillingerne, hvor du blot skal indtaste

google.dk og Youtube.com til filteret af Adblock Plus for at blokere for reklamerne i fremtiden.

Adblock Plus
Gratis, open source; fra Eyeo

 

  • 2.  Checker Plus for Gmail

Jeg har altid selv benyttet Google’s egen Gmail Checker, men det har ændret sig siden jeg fandt denne app på market. Dette plugin våger over din Gmail konto og viser indkommende mails som direkte pop-up vinduer i Google Chrome. Du kan ændre forskellige notifikationer og tillader at du skriver og læser mail uden at skulle åbne selve Gmail. Derudover kan administrer flere Google Konti uden besvær

Checker Plus for Gmail
Gratis, Fra Jason Savard

 

 

 

 

 

 

 

  •  3.Chrome Office Viewer

Du ved sikkert allerede at Chrome har en indbygget PDF viewer. Men du ved måske ikke at Google ogås har lavet et dette gratis Chrome Office værktøj. Klik på Doc, Docx, Xls,XlSX, PPT or PPTX (Word, PowerPoint og Excel filer) direkte i Chrome og du vil få vist dokumentet direkte i Chrome. Det er dog ikke muligt at ændre dokumentet, men fuld læsning af dokumentet.

Chrome Office Viewer
Gratis, Fra Google

  • 4. Google Apps Offline

Selv hvis du sjældent bruger Google Apps – Dokumenter (tekstbehandling), Sheets (regneark), og / eller dias (præsentationer) – tjek Google Apps Offline. Google har opbygget en fuld offline miljø for sin browser , så du kan få adgang til dine Google dokumenter uden internet.

Man skal blot tilføje værktøjet i Chrome og derefter vil der blive downloadet en lokal kopi af Google Apps, dette vil som standard være tilføjet på en Chromeboo

Google Apps Offline
Gratis; Fra Google

  • 5. Chrome Remote Desktop

Chrome Remote Desktop er interessant ved support og virtuelle maskiner – opret en RDP eller LogMeIn forbindelse mellem to pc’er på internettet. Med Chrome Remote Desktop, kan du tage kontrol over en anden pc eller tillade en anden pc til at tage kontrol over din PC blot ved at køre udvidelsen i Chrome på begge pc’er. Det vil endda gå cross-platform mellem Chrome kører på Windows, Mac OS X og Linux-maskiner – samt Chromebooks, selvfølgelig.

Hvad derer langt mere interessant er den tilsyneladende (kort sigt) fremtid Chrome Fjernskrivebord. Det ser ud som Google er på hårdt arbejde på begge iOS og Android-versioner af forlængelsen. Snart kan Chrome nøglen til cross-platform kommunikation.

Chrome Remote Desktop
Gratis; Fra Google

  • 6. Evernote Web Clipper

Evernote opbevarer alt og alle former for ting som hjemmesider, photos eller håndskrevne noter og gør det nemt nemt at sortere og finde de gemte filer. Denne Chrome udvidelse kendt som Evernote Web Clipper, gør det nemt at gemme besøgte sider og hurtigt vende tilbage til dem, via de gemte noter. Det kunne eksempelvis være – artikler, hele sider, bogmærker, skærmbilleder.Evernote virker på Windows, OS X, iOS, Windows Phone, Android og en række andre platforme. Du kan få adgang til dine gemte dokumenter direkte i web browseren.


Evernote Web Clipper
Gratis; Premium (250 kr.Årlig) medfølgende 1GB plads, sharing, max note størrelse på 100MB; fra Evernote

  • 7. Hover Zoom

Hvis du har brugt Google Image søgning, så ved du sikker at, når man holder musen over et billedet, så bliver der vist i større størrelse. Hover Zoom udvidelsen til Google Chrom gør netop dette med billeder på andre hjemmeside og derudover starter videoer, blot ved at du holder musen over videoen.

HoverZoom virker desværre ikke på alle hjemmeside, Men den virker heldigvis på det fleste og størreste online tjennester som: Facebook, Flickr, Imgur, Piacasa, Pinterest, Tumblr, Wikipedia, Youtube og mange andre.

chrome extensions

chrome extensions

Hover Zoom
Gratis, Fra Romain Vallet

  • 8.Panic Button Plus

The ‘Boss Key’ har været en favorit hack/udvidelse siden de første browser. Chefen kommer ind i lokalet og du trykker på en enkelt knap og alt hvad du havde åbent forsvinder. Panic Button Plus er det p.t det bedste værktøj til dette formål.

Værktøjet er ikke kun bygget til Panic luking, men kan også benyttes til at lukke og gemme alle åbne sidder, hvis man hurtigt skal forlade sin computer og have sidderne med på farten. Det er også muligt at tilføj en personlig tastatur genvej som panik knappen.

Panic Button Plus
Gratis, Fra WIPS.com

  • 9. TooManyTabs for Chrome 2.0

På et tidspunkt i næsten alles liv opdager man, at man har så mange faneblade åbne i Chrome, så man ikke kan se favicon’er – så der er ingen måde at fortælle, hvilken fane er der er hvilket.Det er her hvor TooManyTabs kommer i i billedet. Klik på ikonet TooManyTabs, og du kan se en komplet liste over alle åbne, og for nylig lukket, tabs – i miniaturer. Klik på en miniature side, og den valgte fane vil blive vist

TooManyTabs

Gratis; fra Visibo

  • 10. MightyText

Hvis du har en Android telefoner, så skal du uden tvivl benytte dig af denne tjeneste/app kaldet MightyText. SMS beskriver er blevet mere besværlige at skrive pågrund af alle de telefoner med touch skærme. Installer MightyText på din telefon og tilføj det som Google Chrome extension. Dette værktøj giver dig mulighed for at skrive SMS beskeder samt modtage beskeder, direkte på computeren. Derudover har du mulighed for at sende filer til telefonen og søge i telefonens kontakter.

Det her kan hurtigt spare dig for meget tid med telefonen, hvis du allerede sidder på eller ved en computer.

MightyText (for Anroid)

Gratis; fra MightyText

Tak fordi du brugte tid på vores artikel, vi håber du fandt vores anbefaling af apps brugbar.
Synes du vi har glemt at nævne et Google Chrom extension, så skal du være velkommen til at ligge en kommentar herunder.


By |2017-03-10T20:35:21+02:00maj 9th, 2014|Google, Nyheder, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar