slack chromebook – Tilføj Slack app på ChromeBook

/, Browser, Chrome/slack chromebook – Tilføj Slack app på ChromeBook

slack chromebook – Tilføj Slack app på ChromeBook

Slack chromebook

slack chromebook

Introduktion

Slack er blevet en af de mest populære kommunikations- og samarbejdsværktøjer for teams og virksomheder over hele verden. Hvis du er bruger af en Chromebook, kan du nemt integrere Slack i din arbejdsgang ved at tilføje det som en app på din Chromebooks shelf. I denne trin-for-trin guide vil vi guide dig gennem processen med at tilføje Slack som en app på din Chromebook, så du nemt og effektivt kan få adgang til det.

Trin 1: Åbn Chrome Web Store

Åbn Chrome-browseren på din Chromebook. Klik på Apps-ikonet i bogmærkelinjen, eller skriv “chrome://apps” i adresselinjen og tryk på Enter.

Trin 2: Søg efter Slack

I Chrome Web Store finder du forskellige applikationer og udvidelser. For at tilføje Slack skal du skrive “Slack” i søgefeltet, der er placeret i øverste venstre hjørne af siden. Tryk på Enter, og søgeresultaterne vil vise tilgængelige Slack-relaterede apps og udvidelser.

slack app

Trin 3: Vælg den officielle Slack-app

Find den officielle Slack-app udviklet af Slack Technologies, Inc. Denne app anbefales som den mest sikre måde at bruge Slack på din Chromebook. For at sikre, at du vælger den officielle app, skal du bekræfte, at den har Slack-logoet, og at udvikleren er Slack Technologies, Inc.

Trin 4: Tilføj Slack til din Chromebook

Klik på den officielle Slack-app fra søgeresultaterne. På app-siden skal du klikke på knappen “Tilføj til Chrome”. En bekræftelsesdialog vises og spørger, om du vil tilføje Slack. Klik på knappen “Tilføj app” for at fortsætte.

Trin 5: Adgang til Slack som en app

Når appen er tilføjet, vises et nyt ikon for Slack på din Chromebooks shelf. Klik på Slack-ikonet, og Slack-appen åbnes i sit eget separate vindue. Nu kan du logge ind på din Slack-konto eller oprette en ny konto, hvis du ikke allerede har en.

Trin 6: Tilpasning af Slack’s opførsel

Højreklik på Slack-ikonet på shelf. Vælg “Indstillinger” for at få adgang til appens indstillinger. I indstillingsmenuen kan du vælge, om Slack skal åbnes som et nyt vindue eller som en fastgjort fane i din browser.

Trin 7: Brug Slack på farten

Når Slack er tilføjet som en app, kan du få direkte adgang til det fra din Chromebooks shelf uden at skulle åbne en ny browserfane hver gang. Modtag notifikationer og hold forbindelsen til dit team uden afbrydelser, mens du arbejder på andre opgaver.

Konklusion

Ved at tilføje Slack som en app på din Chromebook kan du optimere din kommunikation og samarbejde med dit team. Den dedikerede Slack-app giver en mere problemfri oplevelse, der giver dig mulighed for at være tilsluttet, mens du er på farten, uden behov for at åbne en separat browserfane. Nyd en forbedret produktivitet og teamwork med Slack lige ved hånden på din Chromebooks shelf.

Få et godt digitalt samarbejde

 

Kunne du tænke dig at blive mere produktiv i hverdagen, så se vores blogposts med bedste Chrome extensions her: http://www.vislo.dk/10-chrome-extensions-det-goer-livet-lettere/

 

By |2023-07-22T21:04:44+02:00juli 22nd, 2023|Alle indlæg, Browser, Chrome|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar