Netflix tv – Stream dine film direkte på tv’et

/, Nyheder/Netflix tv – Stream dine film direkte på tv’et

Netflix tv – Stream dine film direkte på tv’et

De fleste familien har efter hånden en fælles Netflix-konto, så de kan streame diverse film direkte på deres computer. Men som nogle måske ikke er klar over, så findes der mange måder hvorpå man kan streame film fra Netflix direkte på tv’et.

Herunder finder du de forskellige metoder til at få Netflix tv. Det skal dog lige siges at de flest Smart TV har en indbygget apps til Netflix. Hvis ikke du ejer et Smart TV så se også mulighederne for Netflix TV herunder:

 

Tilslut computeren til TV’et

Sandsynligvis den mest straight-forward og billigste måde at streame Netflix på dit TV er at benytte et kabel og blot slutte din bærbare eller stationære til dit TV ! Afhængigt af hvilken type computer du har, kan du bruge en VGA, S-Video ,Displaylink, DVI eller HDMI-tilslutning til formålet.

Jeg vil dog ikke fortrække at benytte S-video da det er ved at være en gammel sild. Den nemmeste tilslutning vil uden tvivl være HDMI tilslutning, da kablet både transportere billede og lyd fra computer til TV’et. Ved VGA tilslutning til TV’et vil der være behov for et ekstra kabel, for at kunne overføre lyden fra computeren til TV’et.

 

 Netflix TV – Mulighederne for Netflix på Tv’et

SmartTV

 

051114_1851_NetflixtvSt1.png

Som sagt så undstøtter flere og flere HDTV eller Smart-TV Netflix som standard eller med understøttet app mulighed. Dit TV skal blot forbindes via det trådløse eller LAN(Internet kabel) forbindelse for at kunne få adgang  direkte til Netflix.

 

 

 

Blu- Ray afspiller

Netflix tv

Netflix tv

Flere og flere nyere Blu-ray afspillere kan gå på internettet og derfor har producenterne tilføjet muligheden for at streame direkte fra online video tjenester som Netflix. Det er desværre ikke alle Blue- ray afspillere som en standard har indbygget trådløst netværk. I de fleste tilfælde skal der købes en seperat Wi-Fi dongle.

Næsten alle producenter understøtter Netflix nu også Insignia , LG, Panasonic , Philips, Pioneer , Samsung, Sony , Toshiba og Yamaha.

 

Google TV , Apple TV, Roku -afspiller, TiVo

 

051114_1851_NetflixtvSt3.jpg

 

Netflix TV uden et Smart-TV eller en Netflix understøttet Blu –Ray? Der er heligvis flere muligheder, du kan f. Eks benytte en streaming afspiller priserne er også billigere end på nyt TV eller Blu –ray afspiller.

Det nye Apple TV understøtter HD -streaming og koster omkring 800 kroner. Hvis det ikke er noget for dig, så tjek evt. Logitech Revue, der kører på Google TV .

Et andet billigt alternativ er Roku streaming -afspiller, som koster omkring 300 kr. Andre ikke så populære enheder er Seagate FreeAgent Theater , Sony Dash Personligt Internet Viewer , Sony Network Media Player , og Western Digital Network medieafspillere.

 

Microsoft Xbox , Sony PS3 , Nintendo Wii

 

Er du en rigtig gamer så har du uden tvivl enten en Playstation eller en Xbox i hjemmet. Disee 3 konsoller udstøtter nemlig alle sammen Netflix streaming.Du skal blot installer Netflix App’en på din konsol.

Nyttigt tip!. Hvis du ønsker at streame film direkte fra computer til din konsol, så kig nærmere på Playstation media center

Der er uden tvivl flere muligheder! Det er en masse af metoder til hvordan du få Netflix på dit tv , så det bør ikke være et problem for de fleste mennesker . Hvis du har en unik situation, eller ikke kan finde ud af at konfigurere det nødvendige hardware, så skriv en kommentar herunder, så vil vi forsøge at hjælpe.

By |2017-03-10T20:35:21+02:00maj 11th, 2014|Alle indlæg, Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar