Microsoft office til iPad og Android 2013

/, Apple, Office, Software, Windows/Microsoft office til iPad og Android 2013

Microsoft office til iPad og Android 2013


En ny komplet rapport med screenshot viser at Microsoft faktisk har planer om at frigive en version af Office til iPad og Android i begyndelsen af næste år 2013.

Microsoft planlægger at frigive Office Mobile i form af gratis apps, der giver Android og iOS brugere mulighed for at læse Microsoft Office-dokumenter på farten, ifølge en rapport i The Verge.

Office til ipad

Ligesom den eksisterende SkyDrive og OneNote apps, vil Office til iPad Mobile Kræv en Microsoft-konto. Når du første gang starter programmet, vil en Microsoft-konto Give adgang til de mest basale visninger og funktionalitet i apps. Word, PowerPoint og Excel-dokumenter vil alle blive understøttet, og redigering funktionalitet kan aktiveres med en Office 365 abonnement, siger rapporten.

Microsoft vil gøre det muligt for iOS-brugere at købe en Office 365 abonnement direkte i deres app, eller lad Organisationer distribuere koder for at aktivere Office Mobile redigering for brugerne. Denne app vil give mulighed for grundlæggende redigering, men The Verge udtaler at Microsoft ikke gå meget langt i forsøget på at erstatte den regelmæssig fulde udnyttelse af en desktop-version af Office.

Rygter om, at Microsoft havde planer om at frigive en version af Office til iPad 1: dukkede første gang op tidligere i år, men viste sig ikke at være sandt.

Nogle har spekuleret i at Microsoft ikke valgt at udgive Office til iPad og Android, fordi det ville have sin egen Surface RT tablet (med Office medfølger) for at få trækkraft i markedet før Office findes på andre mobile enheder.

Kilde

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00november 8th, 2012|Android, Apple, Office, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar