Windows 8 opgradering for 229 kroner

/, Software, Windows/Windows 8 opgradering for 229 kroner

Windows 8 opgradering for 229 kroner


I en begrænset periode, vil Microsoft tilbyde opgraderinger til Windows 8 Pro for 229 kroner, så længe du benytter en lovlig version af Windows XP, Vista eller Windows 7.

Tilbuddet løber til 31. januar 2013, og gælder for alle køb foretaget gennem Windows.com. En pakket dvd opgradering til Windows 8 Pro vil koste omkring 100 kroner ekstra i løbet af kampagneperioden.

“Vi satte os for at gøre det så nemt som muligt for alle at opgradere til Windows 8,” Microsofts Brandon LeBlanc skrev i et blogindlæg. Brugere, der opgraderer til Windows 8 i denne periode vil oven i Windows 8 opgradering også få tilføjet Windows Media Center gratis, hvilket skulle bidrage til den harme over Microsofts beslutning om at opkræve ekstra for softwaren.

Windows 8 opgradering

Windows 8 opgradering

Bloggen indlæg af LeBlanc overpris præciserer de muligheder brugerne vil have hvis de opgraderer:

• Windows 7-brugere kan opgradere fra enhver forbruger udgave og medbringer deres indstillinger, personale filer og programmer.

• Windows Vista, kan brugerne medbringe deres indstillinger og personlige filer, men ikke deres programmer

• Windows XP-brugere der ønsker at opdatere, kan kun beholde deres personale filer.

• Alle brugere har mulighed for at udføre en ren installation.

Hvis du køber en Windows 7 PC fra nu af og til lanceringen af Windows 8, kan du opgradere for 229 kroner, men på dette tidspunkt, er det bedst at vente til den nye hardware udkommer.

Den lave opgraderingspris for Windows 8, selv for Windows XP-brugere, er et hidtil uset skridt for Microsoft. Windows 8 er en større omlægning, med en ny Metro startskærmbilledet og Windows Store for Metro-stil apps. Microsofts kommende rides på succes Windows 8, så det er ingen overraskelse, at virksomheden bruger lave priser som et lokkemiddel.

LeBlanc har ikke udtalt sig, om hvor meget en opgradering vil koste efter kampagnen er slut, og Microsoft stadig ønsker at tilbyde det?

 

Du kan købe opgradering til Windows 8 nu via Microsoft hjemmeside her

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00november 9th, 2012|Alle indlæg, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar