WordPress: opsætning af kupon understøttelse med plugin

/, Homepage, Wordpress/WordPress: opsætning af kupon understøttelse med plugin

WordPress: opsætning af kupon understøttelse med plugin

Er du ejer eller administrator af en WordPress webshop og ønsker at tiltrække flere kunder til forretningen, skulle du overveje at opsætte et kupon understøttelse system. Kupon systemer bliver efter hånden brugt på mange hjemmsider, som en ekstra gode til nye kunder eller allerede eksiterende kunder. Kupon koderne anvendes i største delen af tilfældende på rabatter til produkter på webshoppen.

Dine affilierede links er beskyttet, så du ikke mister nogen indtjening fra besøgende blot at kopiere din kupon kode og gå til købmænd hjemmesiden på egen hånd, hvilket vil tømme din affiliate kode og tabe dig provision. I stedet, når en besøgende klikker på en kupon kode, er koden kopieret til deres udklipsholderen, klar til dem til at indsætte den i købmænd hjemmeside. Samtidig bliver den besøgende sendt til købmanden ved hjælp af din affiliate link. Selv hvis den besøgende ikke foretage et køb nu, vil den handlende har mærket den besøgende, som er blevet henvist af din affiliate konto. Når den besøgende går tilbage til købmanden og gør deres indkøb, vil du modtage provision for salget.

Go Pro

Vores ELITE udgave låser mange funktioner. Se vores fulde beskrivelse på vores primære website CouponCodePlugin.com for detaljer om features og funktioner er tilgængelige i vores ELITE version.

Support

Kuponkode Plugin er meget nem at bruge. Du kan finde et væld af oplysninger på vores support side. Skulle du brug for support, kan du besøge vores support side, hvor et medlem af vores team vil være glad for at give en på én støtte.

Der ydes støtte til både elite og LITE brugere gratis!

Foreslå en funktion

Vores Kuponkode plugin er blevet bygget og vil fortsat blive udviklet på grundlag af input fra vores brugere. Hvis der er en funktion eller en funktion, som du gerne vil se i vores Kuponkode Plugin kan du bruge vores Forslag formular til at foreslå det. Alle brugere forslag om, at nå til endelig produktion vil modtage værdifulde som en måde at takke vores brugere for deres input.

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00november 7th, 2012|Alle indlæg, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar