Sådan opsætter du Windows 7 automatisk opdatering

/, Software, Windows/Sådan opsætter du Windows 7 automatisk opdatering

Sådan opsætter du Windows 7 automatisk opdatering


Windows-opdateringer er en vigtig del af enhver brugers oplevelse, når de bruger Windows 7. Microsoft frigiver jævnlige opdateringer, der er lavet for at øge sikkerheden, rette fejl og tilbyde opdaterede funktioner til dem, der bruger dem. Disse opdateringer er nemme at installere og afgørende for at holde dit operativsystem tunet og sikkert.

Mange brugere ved ikke hvordan man opsætter opdateringer til Windows 7 og er heller ikke opmærksomme på, hvad der foregår, når disse opdateringer forekommer. En af de første ting du skal lære er hvordan man opsætter Windows Update i Windows 7. Windows 7 automatisk opdatering er den smarteste og hurtigste måde at holde sikkerheden i top på.

 

Sådan opsættes Windows 7 automatisk opdatering

 

For at oprette Windows 7 opdateringer, skal du navigere til, de skjulte Windows Update indstillinger. Klik  på Start Menu,  og derefter “Control Panel” på den højre rude.

Windows 7 automatisk opdatering

Når du har fået åbnet dit kontrol panel, så skal du vælge ”System og sikkerhed” (System and Security)

Dette vil føre dig til en bred vifte af muligheder for valg af dit systems sikkerhed. På listen skal du finde

Windows Update”

Du vil under Windows update få 3 muligheder, med følgende overskrift: Slå automatiske opdateringer til og fra, kontrollere for opdateringer og få vist installerede opdateringer. Når opdateringerne er sat op som du ønsker den, er dette de tre mest almindelige indstillinger, som du måske ønsker at tjekke på et senere tidspunkt for til retning.

“Slå automatiske opdateringer til eller fra

her kan du manuelt opdatere Windows 7. Det betyder, at du skal klikke på “Windows Update” i din “Start Menu” for at starte processen. Windows Update vil vise, hvad for nogle opdateringer der er aktuelle og tilgængelige, så du kan downloade dem og installere dem på din egen tid.

Tjek for opdateringer

giver dig mulighed for at søge efter nye opdateringer til Windows 7, Microsoft Office og andre Microsoft-tjenester på din computer helt manuelt.

Vis installerede opdateringer

her kan du se, hvilke opdateringer der allerede er installeret, hvad version de er, og hvornår de blev installeret på computeren. Denne information kan være vigtigt, hvis du har brug for at gendanne computeren til et bestemt system gendannelsespunkt.

 

Klik på Windows Update header

Dette vil tage dig til Windows Update hovedskærmen. Du vil være i stand til at navigere gennem de forskellige indstillinger i venstre rude af panelet. Som du kan se, har jeg i øjeblikket en Windows Update, som er klar til at blive installeret i Windows.

Klik på ”Ændre indstillinger”(Chnage Settings) i venstre panel.

Her kan du oprette de vigtigste indstillinger for dine Windows-opdateringer. Ideelt set bør du konfigurere automatiske opdateringer til Windows 7. Dette vil give Windows Update lov til at hente nye opdateringer automatisk og derefter kan du godkende, hvornår de skal installeres i løbet af dagen. Dette er mindre tidskrævende end at finde, downloade og installere opdateringer manuelt.

 

Den første mulighed er, “Vigtige opdateringer,” hvor du kan konfigurere automatiske eller manuelle opdateringer. Du kan endda vælge, hvad tid på dagen du ønsker automatisk at installere opdateringer, så du undgå at gøre det, imens du benytter din computer.

Der findes flere typer af opdateringer, der forekommer i Windows.  Du kan have vigtige opdateringer, de er nødvendige for at sikre sikkerhed og stabilitet af dit system. Der er også opdateringer der bliver kaldt ”Anbefalet opdateringer”, hvor du selv kan beslutte, om du ønsker at disse opdateringer skal dukke op på samme måde som de vigtigste opdateringer gør.

Du bør virkelig overveje at tillade anbefalede opdateringer til at dukke op sammen med vigtige og derefter beslutte fra gang til gang, om du ønsker at installere de anbefalede opdateringer. Ellers er der mulighed for at gå glip af en vigtig opdatering til et Microsoft-baseret program eller tjeneste som du bruger regelmæssigt.

“Hvem kan installere opdateringer

giver administratoren af computeren mulighed for at installere opdateringer selv eller lade nogen, der logger på udføre opdateringen. Hvis du er bekymret for at nogle vil kunne installere en opdatering, du ikke ønsker, skal du fjerne fluebenet i dette felt og håndtere Windows 7 opdateringer selv.

“Microsoft Update

giver dig mulighed for at slutte sig til de anbefalede tjenester til det operativsystem, du måske eller måske ikke skal bruge. Det er her, vigtige opdateringer til Office, kan Windows Live Messenger og mere dukke op. Hvis du bruger en anden type af Microsoft-software, og du ønsker at holde det opdateret. Mens hver program vil tilbyde mulighed for at kontrollere for opgraderinger, er de fleste integreret i Windows Update nu så dette vil være den nemmeste måde at holde sig ajour.

“Software meddelelser

vil give dig besked, når nye Microsoft opdateringer er tilgængelige til gratis download. Hvis du er interesseret i at prøve nyt software til Windows 7,  skal du sætte et flueben i dette felt, så vil Windows automatisk inkludere det i søgning efter opdateringer.

 

Næste Punkt, du skal nu navigere til “Gendan skjulte opdateringer” i venstre rude.

Du kan vælge at skjule bestemte opdateringer, hvis du ikke ønsker at installere dem. Mens dette giver dig mulighed for at holde disse opdateringer fra at bede dig om at installere dem.  Det kan ske at man kommer til at markere en opdatering til at blive ignoreret ved et uheld, hvor man faktisk burde have installeret den i stedet for. Du har i denne menu mulighed for at fravælge de ignorerede opdateringer.

 

Nu hvor du har oprettet din Windows-opdateringer, så er det en god ide at genstarte din computer, så alle indstillingerne slår til.

Konklusion – Hvorfor er Windows 7 opdateringer vigtigt?

Windows 7 opdateringer er vigtigt for at holde din computer  i tip-top stand og kan kører med bedste evne. Microsoft udgiver en bred vifte af opdateringer, der omfatter sikkerhedspatches, nye service packs og rettelser, der fjerner bugs og andre spørgsmål, der opstår inden for operativsystemet. Hvis du ikke opdaterer Windows 7, når det er nødvendigt, kan du opleve store problemer med tiden.

Microsoft frigiver ikke opdateringer hver dag, men det er vigtigt at tjekke hver opdatering  der bliver frigivet for at sikre din kopi af Windows 7 fungerer korrekt.

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00oktober 18th, 2012|Alle indlæg, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar