Gratis annonce på facebook – Få flere kunder og besøgende

/, Homepage/Gratis annonce på facebook – Få flere kunder og besøgende

Gratis annonce på facebook – Få flere kunder og besøgende

Annoncer på Facebook

Ejer du et firma eller en hjemmeside service, hvor du kunne tænke dig at sætte lidt mere fut i tingende på blandet andet besøgende og kunder. Dette kan du gøre ved at oprette eksempelvis Facebook annoncer.
Facebook annoncer er en perfekt mulighed for at få nye besøgende og kunder på sin hjemmeside eller webshop. Facebook reklamer giver dig mulighed for at få vist din valgte reklame til specifikke personer.  Læs med så giver vi dig alt du behøver for at få gratis annonce på facebook

Gratis annonce på facebook

Du har blandt andet mulighed for at vælge hvilket land, køn, alder, interesserer eller at oprette en annonce der er præcis målrettet mod de personer som du har forbindelse til på din venne-liste. Hvilket giver dig en meget mere specifik målgruppe for din annonce, så du er sikre på at det kun er personer du ønsker det, som modtager din reklame. Dette burde spare penge, så du ikke spilder penge på personer, som ikke er interesseret i dit område(niche).

Du kan vælge at oprette en gratis annonce på Facebook som henviser direkte til din webshop eller et specifikt link, du vælger. Derudover kan du også oprette en annonce for din Facebook side eller Applikation.

 

Facebook Coupon

Som overskriften også fortæller på denne artikel: Gratis annonce på facebook , så er der tale om mulighed for gratis reklame eller annoncering på Facebook, Det er næsten også tilfældet men dog ikke helt korrekt i alles tilfælde.
Du har måske allerede hørt om Facebook mulighed for at indløse coupon til deres annonce system?.

Dette coupon system giver dig mulighed for at indtaste en kode, hvorefter du vil modtage et beløb som høre til koden. Normalt vil disse Facebook  coupons have en værdi på 50$, hvilket svare til omkring 300 kroner.

Der er dog lige et par ting men skal være opmærksom på omkring Facebook coupon!.
Du kan kun bruge 1 coupon pr konto og pr kredit-kort.

 

Vejledning til Facebook annonce og Facebook coupon

Denne vejledning tager udgangspunkt i oprettelse af en Facebook annonce og viser dig, hvor du kan få en Facebook coupon på 50$ til næsten ingen penge.

 

Hvis du ikke er en af de heldige personer, der har fået en gratis Facebook coupon, så kan du måske være heldig at få en gratis på et forum eller blog. Det er dog en del tidskrævende  at lede efter en gratis coupon.
Jeg forslår derfor at man køber en coupon i stedet for. Du kan købe en Facebook Coupon til 5$, hvilket svare til omkring 30 Danske kroner.  Du vil dog skulle betale et mindre beløb på denne måde, men det er givet godt ud, da du slipper for at bruge flere timer på at finde en coupon der ikke er blevet brugt allerede.
Udover det så er hver coupon 50$ værd og du betaler 5$ så har du sparet 45$ som svare til omring 270 kroner, så du så kan reklamere gratis for på Facebook.com.

 

FIverr alt for 5$

Fiverr er en efterhånden meget populær internet tjeneste der giver oprettede brugere mulighed, for at sælge deres ydelser eller services for 5$. De har et meget bredt udvalg af services og du kan stort set finde alt du leder efter, heriblandt Facebook Coupon.

 

Personlig har jeg selv købt min Facebook Coupon igennem en sælger på Fiverr.
Jeg har købt den igennem brugeren fb_guy, som tilbyder levering af coupon inden for 24 timer.
Jeg modtog min coupon ca. 60 minutter efter jeg havde godkendt ordren, hvilket man godt kan kalde express services.

 

Facebook Annonce oprettelse

Når du har modtaget din Facebook Coupon, så er du klar til oprettelse af din første gratis annonce på Facebook.

Det er kun muligt at benytte en Facebook Coupon pr. Konto  & pr Kredit-kort.

 

 • Log på Facebook med din brugeroplysninger og tilgå din Facebook side, Gruppe eller din App
 • Se under Sidetips og tryk på ”Annoncer med din side” hvis du ikke kan finde det under Sidetips.

Efter du har trykket på Annoncer med din side, vil du få vist nedenstående mulighed, for at vælge hvad du ønsker at annoncer for.

 • Klik på den ydelse du ønsker at annoncer for. I denne vejledning vil jeg annoncer for min side Vislo.dk på Facebook.

Derudover har du mulighed for at annoncer med følgende ting:

URL, Facebook Side, Faceboo gruppe og Facebook Applikation.

 

 

 

Når du har valgt hvilken metode du ønsker at annoncer på, så får du derefter mulighed for at tilpasse din annonce præcis til dine behov.
Her kan du blandt andet vælge at annoncer for at få flere Likes på din side eller at promovere et enkelt sideopslag, derudover har du også mulighed for at vælge avancerede indstillinger for yderligere opsætninger.

 

 • Vælg den måde du ønsker at opsætte din annonce på.
  I denne gennemgang vælger vi ”Få flere synes godt om-tilkendegivelser for side”
  Hvis du ønsker at annoncer for et given opslag på din væg, så skal du vælge ”Promover Sideopslag”

Din Annonce

Længere nede på siden under ”Din Annonce”, har du mulighed for at udfylde den information du ønsker at vise på din Facebook annonce, samt tilknytte et billed.

Til højre vil du få vist en forhåndsvisning af din valgte annonce, her kan du se opstilling af tekst og billeder.

 • Indtast din information i feltet ’Tekst’

Sponsorerede historier

 • Sæt flueben i ”Personer, der synes godt om din side”

Hvis du sætter flueben i dette felt, vil du hjælpe brugere med at opdage din annonce, ved hjælp af deres venner som tidligere har synes godt om dette.

Eksempel på Sponsorerede historier

 

Gratis annonce på facebook

Vælg din målgruppe

I dette punkt kan du vælge din målgruppe, hvilket vil sige du kan udpege grupper interesser, kategorier, alder, køn og land så du er sikker på du kun betaler reklame penge til personer som har interesse for præcis den målgruppe du vælger. Derudover har du mulighed for at se hvor mange personer du rammer på din justerede målgruppe. Hvis jeg som standard har Danmark tilføjet og brugere som ikke allerede er forbundet til vislo.dk siden på Facebook, så vil min reklame kunne blive vist til 2.9 millioner mennesker.

Placering:

Her har du mulighed for at vælge lande eller byer du ønsker at vise din annoncer for.
Hvis du annoncer for en side eller en webshop, kan det være en god ide at tilføje Danmark og evt. de andre lande man levere til.
Hvis du derimod er en lokal butik, så kan det være en fordel at udpege de tætteste byer på din forretning, så det kun er dem der bliver mødt af din annonce på Facebook.

 

Alder og Køn:

I alder kan du angive en aldersgruppe du ønkser at ramme. Aldersgrupperne går fra 13 til 64. Derudover kan du vælge at kun et præcist alder match får vist din annonce.

Køn her kan du vælge kun at annoncer for et bestemt køn eller vælge alle køn.

 

Besteme interesser og Brede kategorier:

I dette punkt kan du udvælge bestemte interesser som brugeren skal have for at få vist din annonce.
Brede kategorier giver dig mulighed for at vælge et højere punkt, og på den måde ramme flere mennesker under de valgte kategorier.

 

Forbindelser:

Her kan du vælge hvilke forbindelser brugerne skal have før de får vist din Facebook annonce.

Følgende ting kan du ændre:

 • Hvem som helst
 • Kun personer, der ikke har forbindelse til Facebook side allerede
 • Avanceret målretning mod forbindelse
 • Målret mod personer, hvis venner har forbindelse til din side

 

Avanceret målretning mod forbindelse giver dig mulighed for at målrette din annonce mod brugere der allerede er tilmeldt eller synes godt om en side,app eller begivenhedsnavn.

Målret mod personer, hvis venner har forbindelse til,  gør det muligt kun at vise din annonce til personer, som har en forbindelse som allerede synes god om din side, app eller begivenhed.

 

Kampagne, prisfastsættelse og planlægning

Dette er det sidste punkt du skal udfylde inden du er færdig med oprettelsen af din Facebook Annonce.
Her har du mulighed for at angive et navn til din annonce kampagne, så den er nemmere at genkende i din annonce-administrator. Så har du derudover også mulighed for at fastsætte et kampagnebudget pr. dag eller som et samlet budget. Til sidst har du kampagneplan, hvor du kan sætte start og slut dato på din annonce kampagne.

 

Kampagnebudget:

Angiv dit budget pr. dag eller indtast dit samlet budget i kroner.

 

Kampagneplan:

Hvis du fjerner fluebenet i ”Kør min kampagne kontinuerligt fra idag” så har du mulighed for manuelt at indtaste en start og slut dato på din kampagne.

 

 • Tryk på ’Afgiv ordre’  når du har tilføjet dine oplysninger.

Derefter skal du indtaste dine kredit-kort oplysninger. Dette er nødvendigt for at oprette en annonce på Facebook. Efter du har indtastet dine kredit-kort oplysninger får du mulighed for at indtaste din 50$ Facebook Coupon kode.
Det er en god ide at sætte loft eller slut data på sin annonce, så man ikke kan overskride de 50$, hvis man ikke skulle ønske det.

 

Gratis annonce på facebook

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00oktober 24th, 2012|Alle indlæg, Homepage|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar