Modtag SMS online helt gratis! Top5 tjenester

/, Nyheder, Tips og Tricks, Top-software, Windows/Modtag SMS online helt gratis! Top5 tjenester

Modtag SMS online helt gratis! Top5 tjenester

Det er efterhånden helt normalt at skulle indtaste e-mail adresse ved oprettelser på diverse hjemmesidder, forums og for at efterlade en kommentarer. Hvis du er ligeglad med at modtage beskeder fra hjemmesiden eller er usikker på sikkerheden, så kan man benytte en midlertidig e-mail adresse. En midlertidig e-mail adresse kan oprettes gratis flere steder med meget få klik. HideMyAss tilbyder blandt andet dig en gratis midlertidig e-mail adresse med forhøjet sikkerhed. På deres tjeneste har du mulighed for at oprette en konto med password, i modsætning til nogle af de andre tjenester.

Online sms

Grundet den store udbredelse af midlertidige e-mail kontoer, så er e-mail verifikation nu ikke længere sikkert. Flere tjenester har derfor valgt at implementer, så kaldte phone vertification system, hvor brugeren er nødsaget til at angive et telefon nummer. I de fleste tilfælde vil man modtage en bekræftelseskode via SMS, som skal indtastes, før brugeren bliver oprettet/godkendt. Phone vertification kan sammenlignes med CAPTCHA, hvor du skal indtaste en kode fra CAPTCHA feltet, som ses på mange hjemmesider efterhånden. Desværre er CAPTCHA heller ikke 100% sikkert.

Derfor oplever flere og flere online tjenester store mængder indkommende SPAM, rettet mod bruger oprettelse, kommentarer, det er derfor vigtigt for tjenesterne at forbedre deres sikkerhed. Så de kan mindske unødvendig ressource forbrug, samt plads. Deres seneste løsning i kampen mod SPAM er phone vertification, som skulle kunne sikre at personen er virkelig.
Hvis du skulle være nødsaget til at indtaste telefon nummer på en online tjeneste, så er der selvfølgelig også en løsning på det. Herunder har vi samlet de 10 bedste tjeneste for at modtag SMS online.

Twilio

Du finder dit private mobil nummer fra Twilio, ved at klikke på NUMBERS i top menuen. For at se modtaget beskeder tryk på LOGS og derefter MESSAGES. Bemærk at Twilio trial accounts ikke kan sende beskeder til telefon numre der ikke er godkende, men kan modtage sms beskeder fra alle telefon numre.

Find Twilio her

 

  1. Pinger Textfree web

Denne tjeneste er gratis men er begrænset til USA. Du vil måske opleve problemer med at oprette dig, hvis du ikke kan find ene US proxy eller VPN. Fordelene ved denne tjenester, er at den er ekstrem brugervenlig, under registrering af konto skal man indtaste et US Post nummer(ekempelvis 01001). Du kan nemt finde postnumre med en Google søgning. Derefter vil du få mhttp://hidemyass.com/vpn/r11264:60/uligheden for at vælge et nummer.

Pinger

Find Pinger her

  1. TextNow

TextNow er et godt valgt, hvis du leder efter en stabil tjeneste med gratis privat telefon nummer, hvor kun dog modtager og kan læse modtaget SMS beskeder. Du skal oprette en gratis konto for at få tildelt et unikt telefon nummer.  Ved oprettelse vil nogle måske modtage fejlen ”Something went wrong twith yor signup. Please try again”. Hvis det er tilfældet skal i bruge en US VPN eller Proxy.

Textnow

Dit personlige US telefon nummer, for modtagelse af SMS online er vist under account detaljer.

Find TextNow her

  1. Modtag SMS Online

Modtag SMS online hurtigt og nemt med Receive-sms-online.com. Tjenesten er helt gratis og kræver ikke oprettelse af konto. Tjeneste har 11 numre som kan benyttes alle. Det fungerer på den måde at man benytter et at de 11 numre ved oprettelse, og derefter kigger man den åbne sms liste igennem for den rigtig SMS.

modtag sms online

Find receive-sms-online her

 

  1. FreeOnlinePhone

Hvis du besøgte eller kender receive-sms-online.com, så vil du se at freeonlinephone næsten har samme design, det er blot farven der er blevet ændret. Det skyldes at begge tjenester er ejet af samme firma ”Cicklow”

freeonlinephne

Find Freeonlinephone.org her

Derudover findes der mange lignende tjenester på nettet. Her i blandt kan receive-sms.com  og receivefreesms.com, nævnes som gratis tjenester. De to tjenster minder meget om nummer 4 og 5 på listen.

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar