iPhone vil ikke tænde eller slukke?! Her er den nemme løsning

/, Apple, Hardware, Mobil/iPhone vil ikke tænde eller slukke?! Her er den nemme løsning

iPhone vil ikke tænde eller slukke?! Her er den nemme løsning

Hvis du ikke i forvejen har oplevet problemer eller ustabilitet, så er der god chance for at du kan få tændt din iPhone, med nedenstående trick. Hvis du har ikke kan slukke din iPhone, så kan du i de fleste tilfælde også tvinge din iPhone til at slukke, med nedenstående tricks. Hvis du har en iPhone der ikke vil tænde, kan du være uheldig at det skyldes hardware problemer!. Men før du går så langt, bør du udføre nedenstående tricks.

iPhone vil ikke tænde eller slukke

  • Tryk og hold Sleep/Wake knappen og Home knappen inde i omkring 10 sekunder. Dette burde tvinge din iPhone til at tænde eller slukke alt efter, om den var tændt eller slukket.

iPhone vil ikke tænde

Note: “Sleep/Wake” knappen er placeret i højre side på en iPhone 6. Knappen er placeret på toppen af en iPhone 5 og ældre modeller.

Virkede det ikke?

 iPhone vil stadig ikke tænde:

  • Sæt iPhone i opladeren (vent 5 minutter) og udfør Sleep + home knap tricket igen
  • Hvis du ikke kan udelukke at din oplader kan være problemet, bør du prøve en anden
  • Hvis du har oplevet problemer eller ustabilitet med batteriet, så er der stor chance for at batteriet er helt dødt. Få derfor udskiftet dit batteri. Du finder Apples repair service her

iPhone vil stadig ikke slukke:

  • Der er desværre ikke så mange muligheder, men det er jo heldigt at elektronik bruger strøm, så den løber tør for strøm før eller siden.

 

Det var det hele! Jeg håber det kunne hjælpe de fleste med deres problem med iPhone ikke vil tænde! Hvis du tilfældigvis skulle kende til andre løsninger, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

By |2017-03-10T20:35:19+02:00januar 7th, 2015|Alle indlæg, Apple, Hardware, Mobil|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar