Gratis Film Online

Gratis Film Online

Når du ser film på nettet kaldes det en streaming af film. Hvilket betyder at du ikke behøver at vente på hele filmen downloades, før du kan afspille den. Streaming forgår på den måde at man modtager film data i en kontinuerlig strøm og det bliver spillet som det bliver modtaget fra tjenesten. Der er både være fordele og ulemper ved streaming i forhold til downloading af film.  Gratis film online er efterhånden så populært at alle video butikker som blockbuster, begynder at lukke deres butikker. Blockbuster har som mange andre store firmaer indset at fremtiden ligger i Online film streaming. Blockbuster er derfor begyndt at udvikle deres svar på en online film tjeneste. Streaming tjenester du måske allerede kender er Netlflix, TV2 play osv.

Længere nede på listen finder du lister hjemmesider hvor du kan se film online helt gratis.

Gratis Film Online

 

Streaming vs download:

 

Fordelene ved streaming er at du kan begynde at afspille filmen, få sekunder efter du har klikket på start knappen. desværre er der nogle tjenester der ikke udgiver alle deres film i HD kvalitet. Flere og flere online film tjenester er begyndt at teste din hastighed, før streamingen starter. Testen bliver udført for at bestemme kvaliteten, som filmen skal streames i.
Downloading af film har længere vente tid. vente tiden kan variere markant alt efter download hastigheden på internettet. Derudover findes der, så vidt jeg ved ikke lovlige tjenester der tillader downloading af film.

Når det kommer til listen over gratis film online tjenester, så findes der flere tusinde forskellige tjenester. I denne artikel finder du kunne et lille udpluk af de tjenester. Du finde masser af tjenester blot ved en enkelt google søgning. Det skal lige nævnes at Gratis Film Online listen som vi har samlet herunder, indeholder nogle links/hjemmesider, hvor der ligger ulovligt indhold.

Gratis Film Online:

Som nævnt tidligere så indeholder denne liste både hjemmesider med kune lovligt indhold og nogle få med film der ikke streames med licens. Listen er derfor delt op i lovlige gratis film links og ulovlige.

 

Lovlige film links:

Lovelige links herunder er en blandet liste og vil både indeholde streaming tjenester der er gratis og nogle som vil tilbyde en gratis prøve periode på der betalings tjeneste.

DR.dk

Hurra du betaler licens!! så du skal huske at udnytte det :). Du kan gratis se programmer og serier fra dr1, dr2 og dr3.
Link 

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes filmtilbud som er en gratis tjeneste, hvor du kan leje gratis film online direkte fra biblioteket.  Det eneste det kræver er at du har en pin-kode og fra et bibliotekskort

Link

Netflix

De fleste kender til netflix som efterhånden er på alle elektroniske enheder. Deres database indeholder en bred vifte at både film og serier i alle genere. Ved oprettelse af bruger få du 30 dage gratis adgang og derefter vil det koste 69 kroner om mån.
Link

TV2 play

TV2 har tjenesten de kalder TV2 Play, som indeholder programmer, film og serier fra kanalerne TV2, TV2 ZULU, TV2 film osv. Du kan også her få 30 dages gratis adgang. Derefter vil det koste 59 kroner pr. måned.
Link

Viaplay

Viaplay database indeholder en bred vifte af både serier, film, sport, børn også en leje butik, hvor man kan leje de nyeste film på marked. Her kan du igen få 30 dage gratis og derefter koster tjenesten 79 kroner.
Link

Det var listen over de lovlige tjenester på market. der kan også nævnes HBO,  som indeholder mange forskellige serier.

 

Andre film links

Som tidligere nævnt indeholde listen herunder links som både indeholder lovlige gratis film og film som kan streames uden licens.

PopCorn time:

Popcorn time er nok det nye store navn på marked. Tjenesten er helt igennem gratis og giver mulighed for at se de nyeste film og serier. Det er nødvendigt at installer programmet på en computer eller Android enhed, for at kunne streame filemene. Denne så kaldte popcorn time klient er baseret på torrents, hvilket vil sige det kan sammenlignes med at downloade en ulovlig film eller serie fra torrent hjemmesider. Denne klient streamer blot filmene i stedet for at komme dem på harddisken.

 

popcorn time

 

 

Link

derudover findes der er masse hjemmesider som tilbyder at du streamer direkte i browseren. Du kan finde flere links med en enkelt google søgning. Kopier linksene herunder for at besøge dem.

http://www.movietv4u.pw/

http://www.alluc.to/

http://www.megashare.info/

http://www.primewire.ag/

 

 

Tak fordi du besøgte vores gratis film online liste. vi håber du fandt indholdet brugbart. Hvis du har kommentarer eller kender du måske en bedre streaming tjeneste, så skriv venligst en kommentar herunder. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

By |2017-03-10T20:35:20+02:00august 29th, 2014|Alle indlæg, Nyheder, Software, Tips og Tricks|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar