Bluetooth højtalere – BT aktiver dine gamle højtalere

/, Hardware, Nyheder/Bluetooth højtalere – BT aktiver dine gamle højtalere

Bluetooth højtalere – BT aktiver dine gamle højtalere

 

Har du et ældre sæt højtalere som du ikke ønsker at udskifte?, men du vil alligevel gerne have muligheden for at afspille trådløst musik fra din telefon, så har vi måske fundet løsningen til dig herunder.

Bluetooth højtalere

Et lydsystem i hjemmet er ikke den slags ting, der bør udskiftes hvert år eller to som en smartphone eller en bærbar computer. De nye online musik tjenester bliver mere og mere populære, og de ældre lydsystemer skal opgraderes for at kunne spille direkte fra ønskede enheder som smartphone og bærbar computere.

Det er dog ikke længere nødvendigt at betale flere tusindvis af kroner på nyt udstyr. Alt du behøver er en simpel bluetooth-adapter. Der findes flere forskellige modeller på marked. Udvælg din bluetooth højtalere adapter, tilslut den og par den med din telefon, for at kunne afspille musik direkte til højtaleren. Bluetooth findes efterhånden overalt, næsten alle moderne smartphone, bærbar computer og tablet har den trådløs kommunikationsteknologi indbygget som standard. Du behøver ikke nogen form for ekstra app for at kunne afspille musik trådløst til bluetooth-adapteren.

Logitechs Bluetooth Audio Adapter, er prissat til omkring 330 kroner og er en af de billigste kommercielle muligheder. Enheden skal tilsluttes strøm og derefter skal du tilslutte et sæt aktive højttalere til adapteren med enten RCA eller 3,5 mm input, tilslut og par derefter enheden med din Bluetooth-enhed. Denne Logitech bluuetooth audio adapter har ikke indbygget forstærker, så det skal tilsluttes som ekstra enhed eller benyttes fra højtalerne, hvis muligt.

 

Der er masser af lignende adaptere derude. Dette er blot vores favorit. Men uanset hvilken en du vælger af disse små Bluetooth-modtagere er det en fantastisk måde at få ekstra nytte ud af din eksisterende højttalersystem med meget lidt besvær ved opsætning og meget lave omkostninger.

 

Bluetooth højtalere igennem en forstærker

Belkin har produceret 2 forskellige bluetooth adaptere, der begge gør det nemt at tilføje bluetooth support til ens gamle forstærker. Den model du ser på billedet herunder er den lille Belkin model. Der er kun en tilslutnings mulighed, nemlig et jack-stick(AUX).

belkin

G3A2000-Belkin er den lidt større model både på den fysiske størrelse og på antallet af forskellige udgange. Som du kan se på billedet herunder er der 3 udgange, Digital coax audio, Digital optical audio or jack-stick (AUX). Denne enhed kræver også ekstern strømkilde.

belkin-speaker

 

 

 

By |2017-03-10T20:35:20+02:00august 27th, 2014|Alle indlæg, Hardware, Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar