De 8 største hjemmeside trafikkilder – Flere besøgende

/, Homepage, Wordpress/De 8 største hjemmeside trafikkilder – Flere besøgende

De 8 største hjemmeside trafikkilder – Flere besøgende


Hjemmeside trafikkilder:

Lige meget om du sælger eller promovere produkter online, skal dit  websted have trafik, for at kunne tjene penge på reklamer eller på produkter.

Når du promovere produkter, eller online services betyder det øget trafik på din hjemmeside, og det betyder forøget indtjening, på produkter eller reklamer.  I denne artikel vil jeg gennemgå de nemmeste og billigeste metoder til at få gratis hjemmeside trafik.

Begynder Note?: Hvis du er nybegynder til e-commerce, skal du starte med at koncentrere dig om dit produkt. Er det produkt du ønsker at promovere overhovedet noget der vil sælge?. Ville du selv købe dit produkt?.  Hvis du har planlagt at starte et helt nyt ukendt produkt op, vil det være passende at tjekke og identificere en stor gruppe potentielle købere først. Hvis du har planlagt at promovere et eksisterende produkt, eller service, tag ved lære af de andres fejl, og skab en forbedring i produktet eller servicen, så vil du hurtig kunne tage en del af kagen.

Her er hvad der virkelig fungerer for når det gælder masser af hjemmeside trafik …

 hjemmeside trafikkilder:

1. Giv gratis værd til din besøgende

At give noget af værdi væk gratis er en fantastisk måde at tiltrække besøgende på webstedet. Takket være internettet, distribution freebies er i sig selv, gratis. Du behøver ikke at bruge en øre for at læse masser af gratis kvalitetsviden. Alt hvad du behøver er et par kvalitet kvalitets indlæg.

2. Gå “viral” med dit unikke indhold

Virale strategier giver dig mulighed for at formere dine marketingindsats uden virkelig at gøre mere arbejde. Tag dette eksempel ovenfor. Du tilbyder et stort unikt inhold som en e-bog eller en tutorial. Lad andre give det væk gratis på deres hjemmeside også, som et incitament, bonus. Hvorfor ikke? Det tilfører værdi til deres tilbud, og det skaber flere besøgende til dit websted.

3. Placer dit websted i søgemaskinerne

Mens du absolut skal føje dit websted webadresse til alle de store søgemaskiner og linkbibloteker rundt omkring på nettet, så skal søgemaskine markedsføring ikke stoppe der. Du er nødt til at forbedre din rank, så din hjemmeside ikke er gået tabt blandt de millioner af websteder på internettet. Desværre, er der mange webmasters der bruger alt for meget tid på deres søgemaskine ranking. Den bedste strategi i min erfaring er at optimere alle dine sider til en god placering, koncentrere sig om at få  back-links, så lad resten komme af sig selv.

4. Annoncer i e-mail nyhedsbreve

Stadig et godt køb. Har du lagt mærke til de større virksomheder hopper med på ezine reklame vognen? De kender værdien af penge. For et par tusind kroner kan de få en halv sides annonce i et e-magazin offline. For den samme pris, som de kan annoncere i flere hundredvis af forskellige nyhedsbreve rundt omkring på nettet.

5. Udgiv dit eget nyhedsbrev!

Dine e-nyhedsbreve skal bringe kunderne tilbage til din hjemmeside på en regelmæssig basis. Hver webmaster bør tilbyde en måde til surfere  så de kan tilmelde sig dit nyhedsbrev, med nye produkter og services. Uanset hvad bør du holde dig tæt på din besøgende og sende dem opdateringer med seneste nyt.

6. “lej” opt-in e-mail-lister

Her er en forfremmelse metode, der virker. Det kan være en smule dyrere end de andre metoder, der er nævnt her, men det trækker i masser af website trafik. Bare besøge www.postmasterdirect.com – formentlig nettets mest fremtrædende opt-in liste udbyder, og klik på “læse nogle case studies”. Der kan du se en uopfordret vidnesbyrd fra undertegnede.

7. Tilbyd affiliate program

Hvis den vare eller tjenesteydelse, du promovere er dit eget,  kunne det være en god ide at tilføje et affilieret program til dit websted. Hvor du benytter “pay for performance only” metode til at øge trafikken på webstedet og til gengæld salg. Det er ikke underligt, at tusindvis af hjemmesider tilbyder at “dele overskud” med deres kunder.

8. Byt like’s eller view’s

Der findes mange forskellige hjemmesider på internettet, som tilbyder at bytte eller købe facebook likes eller youtube view. det kan enten forgå ved at købe point, eller få dem ved at like andre brugers facebook side.

Dette var vores liste over hjemmeside trafikkilder, hvis du kender til

By |2017-03-10T20:35:29+02:00august 14th, 2012|Alle indlæg, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar