16 forslag til at tjene nemme penge online

/, Alle indlæg, Software/16 forslag til at tjene nemme penge online

16 forslag til at tjene nemme penge online


Jeg deler det her, så nybegyndere kan få en samlet idé om de forskellige muligheder der er for at tjene penge på nettet. Er du overbevist om du kan leve af at være online?. Det er bestemt ikke umuligt og afhænger meget af dine egenskaber.

Internettet er helt klar det rette sted at tjene nemme og hurtige penge. Selv om det ikke betragtes som en fast indkomst, lykkes det for nogle at tjene mange penge online. Læs de nedenstående forslag til online indkomst.

 Blogging

Hvis du er en lidenskabelig skabs forfatter, der ønsker at blive offentliggjort, men kan ikke finde en måde at gøre det på. Gør hvert tastetryk på din vej til rigdom ved oprette din egen blog. Start en blog der ikke kræver omfattende tekniske færdigheder, men det er vigtigt, at du har ekspertise på det område, du vælger at skrive om. Dette vil tiltrække besøgende på dit websted. Opbygning af en stor gruppe der Følger dig, vil gøre dig i stand til at tjene profit ved at lokke annoncører, skrive betalte anmeldelser eller få provision for at fremme andre folks produkter.

 

Betalt Skrivning

Hvis opretholdelse af en blog er svært for dig, men du stadig ønsker at forkæle din passion for at skrive, kan du tilføje artikler til andre blogs eller steder, såsom Weblogs, helium eller PayPerPost. Skrive en e-bog kan også være en god mulighed. E-bøger er investeringen frit, uden omkostninger til trykning og forsendelse. Hvis du har en stærk kommando over sprog, kan du blive en kopi editor, hvor webmastere vil betale dig for at læse artikler og korrekte grammatiske fejl, sætning fragmenter osv.

 

e-tuitions/Webinars

Efterspørgslen efter tutorer er stort og voksende. Så hvis du kan lide at hjælpe andre at lære, kan e-undervisning være billet til dig. Alt hvad du behøver for at blive en online vejleder, er ekspertise i dit emne og et par ekstra timer om ugen. TutorVista, e-tutor, SmartThinking og Tutor.com er nogle af de steder du kan tilmelde med. Hvis du får et godt ry som en coach, kan du selv foretage webinarer-foredrag eller seminarer overføres via nettet. College og universitet studerende er villige til at betale for at få adgang til en højt respekteret webinar.

 

Affiliate / forhandler

 

For dem, der har produkter til salg, er en af de bedste måder at tjene flere penge online, er ved at blive en affiliate / forhandler. En affiliate er en person, der får en provision for at sælge hvert produkt, han promovere, uanset om  det er på hans hjemmeside eller via en anden metode, såsom eBay. Du behøver ikke at eje produktet. Du har kun behov for at tilmelde dig et affilieret program med et firma og begynde at sælge deres produkter under din henvisningslink. Virksomheder såsom Kommissionens Junction eller Klik Bank har en stor pulje af produkter.

 

Køb / Salg Domæne

Køb og salg af domænenavne er en anden måde at tjene penge fra hjemmet og kræver meget lidt investering eller tid. Du kan købe domæner på deres registrerings-priser eller endda billigere og bytte dem med fortjeneste. Men altid forskning steder såsom sedo.co.uk, at afternic.com, ebay.com eller andre domæne auktionssider få et estimat af de hotteste sælgende navne. Den bedste måde at finde gode  domænenavne på er, ved at kigge i listen over opsagte domæner, der indeholder flere udløbne navne, der er tilbage i puljen.

 

Freelance for professionelle

Freelancing er en stor mulighed for fagfolk, der er eksperter i deres respektive brancher og knowhow til at sikre kundetilfredshed. Forskellige freelancing og projektorienteret sites giver virksomheder, der har brug for hjælp til at beskrive deres projekter. Freelancere og små virksomheder tilbyder bud, ideer eller forslag, som køberne kan vælge, hvad de finder bedst egnede. Websites såsom Elance dækker alt fra programmering og skrive til indtastning af data og design, mens RentACoder fokuserer på programmering af software.

 

Annoncering

Du kan sælge plads på din hjemmeside eller blog for reklamer, og du tjener, når  der klikkes på reklamerne af besøgende på dit websted. Den sortering og placering af annoncer er gratis. Indtjening af pay-per-klik annoncering afhænger af trafikken niveauet på din hjemmeside og, er vigtigst af alt, den klikfrekvens og pris pr klik. Google AdSense er det mest populære valg.

 

GPT-program

GPT eller Get-paid-to sites bliver stadig mere populære blandt teenagere. Du bliver betalt for at tilmelde dig en gratis hjemmesider,  hvor du kan modtage nyhedsbreve, spille spil og udfylde online undersøgelser. Disse er egnet for folk, der ikke har en færdighed sæt, men ønsker at tjene ekstra penge. At udfylde online undersøgelse er simpelt og hurtig, hvor du vil blive betalt for hver undersøgelse, Emnerne spænder fra shopping til politik. Det kan desværr ikke gøre dig millionær,  men du kan tjene et par ekstra lommepenge.

Online Marketing

Når en hjemmeside er oprettet og optimeret til søgemaskine (SEO), SEM eller Search Engine Marketing. En SEO / SEM ekspert, der er ansvarlig for markedsføring af et websted, kan fremme det på forskellige måder. Disse omfatter artiklen markedsføring, skriver pressemeddelelser, forum udstationering, blog-indlæg, indsende dit websted til link sider og søgemaskiner, social bookmarking etc. De fleste virksomheder ikke er ikke fysiske, og betaler dig for at gennemfører SEM for dem.

 

Lav Temaer

Efterhånden som flere og flere mennesker søger en online tilstedeværelse, vil efterspørgslen efter Hjemmeside skabeloner og WordPress (blog) temaer være stigende. Hvis du er god til web design og kodning, kan du tjene en masse fra at designet web-tema. I dette segment er der mainstream hjemmesider, såsom TemplateMonster og ThemeForest, der fungerer som en markedsplads, hvor du kan sælge dine temaer. Skabeloner sælges og prissat afhængigt af rettigheder og funktioner, der er bundtet med dem.

 

Salg af Billeder

Hvis du kan lide fotografering og er god med et kamera, kan du sidde på en stor reserve af omsætningen. Der er folk, der vil være interesseret i din samling af billeder. I dag er det nemt at tage dine billeder til offentligheden, giver en bekvem måde at opbygge en sekundær indtægt. Mange stock photo-bureauer, såsom Fotolia, Dreamstime og Shutterstock og tilbyder incitamenter for folk til at tjene på deres fotos.

 

Support og service

Forudsat kodning eller fastsættelse af andre webmasternes spørgsmål er en anden god måde at tjene ekstra penge. Der er simple jobs spænder fra at tilføje et script til at oprette hjemmesider, men kendskab til web-kodning er afgørende. Man kan tilbyde støtte til Web CMS (content management systemer) som Drupal eller Joomla. Når du er fortrolig med din egen installation, kan du hjælpe andre mennesker at sætte dem op og konfigurere dem.

 

Salg af dit eget brand

Hvis du har en flair for at designe smarte billeder, skal du ikke bekymre dig om at skabe din egen webside. Du kan uploade designs på forskellige websites såsom CafePress, og hvis nogen ordrer disse themes, vil selskabet udgive dem og distribuere produkterne. Det kan være motiver til T-shirts, hatte, tasker, bøger, plakater, kalendere, lykønskningskort mv Du vil modtage en provision for hvert salg. Andre sådanne lokaliteter omfatter Lulu og Zazzle.

 

Virtual Assistant

Små virksomheder altid brug for hjælp til at køre deres processer, men kan ikke være villige til at ansætte en fuldtidsansat. Som en virtuel assistent, forventes du at udføre stort set alle administrative opgave, som en traditionel sekretær eller assistent ville, som gør rejser forbehold, håndtere udgiftsrapporter godtgørelse eller betale regninger. Du kan gøre det fra komfort i dit hjem, interagere med kunder enten online eller via telefon.

 

 

You Tube

Hvis der er en dramatisk performer gemt inde i dig kan du altid uploade en video på YouTube. Du kan være en filmskaber, musiker eller komiker, der ønsker et bredere publikum. Din indtjening vil komme fra annoncer, der vises på din video side. Denne proces svarer til pay-per-klik annoncering program fælles for andre hjemmesider og blogs. Steder såsom Flixya og Mediaflix kan være nyttig i denne henseende.

Programmer et program

Med smartphones stigende popularitet, har efterspørgslen efter deres applikationer eller apps, som de populært er kendt, også skudt op. Der er over 3 millioner apps til iPhone og over en million apps i Googles Android Market. De fleste af disse er sælger som varmt brød. Udvikle og sælge din egen smartphone app bliver en nem indbringende måde at tjene penge på internettet. Apps koster næsten intet at udvikle og ikke medfører opbevaring eller forsendelse omkostninger.

 

By |2017-03-10T20:35:29+02:00august 15th, 2012|Adsense, Alle indlæg, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar