simpel måde at installere dine ynglings programmer på

/, Windows/simpel måde at installere dine ynglings programmer på

simpel måde at installere dine ynglings programmer på

Har du opgraderet din computer fra Windows Xp til Windows 7 eller har du bare købt en ny computer, så står du i den situation at du skal til at downloade alle dine ynglings programmer igen.

Det betyder enten at du skal til at finde dine CD’er frem og installerer programmerne igen,  eller også skal du til at besøge mange forskellige hjemmesider for at finde dit software og downloade det igen.

Der findes en meget nemmere måde at få installeret dine ynglings programmer på end at bruge flere timer på at installere dit software igen.

Hjemmesiden Ninite har lavet en custom installer til installering af diverse freeware og open-source programmer. Det eneste du behøver at gøre er at klikke ind på sitet og vælge de programmer, du ønsker skal blive installeret på din computer.

Det er F. eks muligt at vælge en masse forskellige programmer såsom Dropbox, Openoffice, Utorrent og en masse andre brugbare programmer. Når du har valgt de programmer du ønsker at installere på din maskine trykker du blog på Get installer.

Så laver hjemmesiden automatisk en fuld pakke indeholdende alle de programmer som du valgte med flueben.

Når du har startet installering, behøver du ikke lave mere Ninite klare selv resten af arbejdet, så du behøver faktisk slet ikke at være til stede for at få det færdig installeret.

Den anden smarte ting ved tjenesten Ninite er også at den kan skelne mellem om du har 32bit eller 64bit windows installeret på din maskine, så den altid henter det mest optimale til netop dig.  Fra standard på tjenesten er alle toolbar disable så du ikke behøver og bekymre dig om det.

By |2017-03-10T20:35:37+02:00november 29th, 2010|Alle indlæg, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar