TED viser hvordan actionspil hjælper din hjerne

/, Games/TED viser hvordan actionspil hjælper din hjerne

TED viser hvordan actionspil hjælper din hjerne

Hvordan har din hjerne det? Er den fuld af tanker om weekenden og spændende kommende ting som middag og fødselsdag? Godt, så bliver du glad for at vide, at takket være action spil som Call of Duty, bliver din hjerne meget bedre til at jonglere med flere tanker på en gang, Eksempelvis middag og fødselsdagen. Gamer-hjerner er bedre til at tænke på flere ting ad gangen, end gennemsnitlige ikke-gamer hjerner. Gamer-hjerner er også god til at se forskellen på ting som f. eks glade og triste børn, mens de alle sammen hopper omkring i en cirkulær legeplads. Derudover er de også bedre til at finde grå objekter fra en grå baggrund. Det kan vi takke Gears of War for. Med en gamer-hjerne, vil du også kunne opnår et bedre syn udtaler Daphne Bavelier.

På billedet herunder er det angivet et gennemsnit af gamer-hjerner og ikke gamer-hjerner. Den Orange viser gennemsnittet af ikke gamer-hjerne, hvor den grønne viser gennemsnit syn for gamer-hjerner.
Kognitiv forsker Daphne Bavelier kan give et langt bedre forklare af det hele, end jeg kan så jeg vil give scenen til hendes TED præstation, som du finder indlejret under billedet her.

 

action spil og bedre syn

 

By |2017-03-10T20:35:25+02:00januar 16th, 2013|Alle indlæg, Games|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar