4 step til mere trafik på hjemmeside

/, Google, Homepage, Wordpress/4 step til mere trafik på hjemmeside

4 step til mere trafik på hjemmeside

At få mere trafik på hjemmeside eller store mængder af trafik på en hjemmeside, er et fælles mål for alle webmaster og bloggere. Der er ingen grund til at skrive lange indlæg og informations artikler, hvis du ikke har en god posion af daglige læsere på din blog.

De fleste bloggere og webmaster snakker meget omkring Alexa rank, Google PageRank og mange andre forskellige rank systemer på market. Men min erfaring siger mig at du ikke kan have en succesful hjemmeside, hvis du ikke modtager kvalitets trafik til din blog og det er uanset hvor god din Alexa Rank eller Google PageRank er.

Selvom man skulle tro det, så har Google PageRank, heller ikke noget med din placering på søgeresultater (SERP).  Det er blot en rank din hjemmeside får tildelt alt efter unikt indhold og en masse andre faktaer som spiller ind.

Hvis du læser dette indlæg, så må du næsten have problemer med at boost eller forhøje trafikken på din hjemmeside. Hvis der er her af andre årsager, så kan denne vejledning hjælpe dig med at drive flere loyale og target besøgende/læsere til din blog.

mere trafik på hjemmeside

Tidligere havde jeg på denne hjemmeside en stor mængde besøgende og folk var helt vilde med de artikler der blev udgivet på de forskellige områder. Det stoppede desværre langsomt og jeg begyndte at modtage mindre trafik. Det alt sammen skete fordi jeg var begyndt på et fuldtidsarbejde og derfor havde jeg ikke længere mulighed for at holde hjemmesiden dagligt opdateret, da tiden ikke længere var til rådighed med et 8-16 job. På det tidspunkt tjekkede jeg mit Google Analytics account og jeg blev mødt med et trafik drop på omkring 20-25% af de daglige besøgende. Jeg var ikke helt sikker på hvordan dette kunne ske, men jeg vidste bare der var noget helt galt.

Jeg begyndte derfor at afprøve nogle metoder, som jeg tidligere har haft stor succes med og det fik min trafik igen min trafik til langsomt at rejse sig igen.
Jeg har samlet de 4 metoder som jeg har benyttet herunder, så andre også kan få gavn af dem.

4 Step til mere trafik på hjemmeside

1. Begyndt at kommentar

At begynde at kommentere er ikke bare at begyndt at smide en masse SPAM kommentar ud på forskellige hjemmeside. Jeg ved at med denne metode kan du hurtigt drive noget trafik og skaffe nogle kvalitets backlinks til din hjemmeside. Men hvorfor skulle nogle besøge din hjemmeside, hvis du har lagt en kommentar, hvor der eksempelvis kunne stå “Wow dette er et perfekt indlæg, tak fordi du delte det”. Det er fint nok, og jeg ville også gerne have disse indlæg på min hjemmeside, men der er desværre bare ikke et plus for dem der skriver kommentaren. Kommentar som dette er en begynder fejl og fortæller bare at du ikke ved hvordan man opretter rigtige kommentar til egen fordel.

Kommentarer er en kunst i sig selv og nogle folk trækker rigtig store mængder trafik, udelukkende fra kommentarer på andres hjemmesider.
Når du skal skrive en kommentar, så skal den indholde brugbar information og hver kommentar bør være unik og kreativ skrevet. Dit mål bør være at oprette kommentarer som giver værdi til indlægget den er skrevet på og derudover at nævne de ting som udgiveren har glemt at tilføje i indlægget.

 

2. Begynd at hjælpe andre

Begynd at hjælpe er ikke ment så man skal spørge alle folk om de har problemer. Der findes mange internet markedsføring forum og grupper på Facebook, hvor du vil finde mange mennesker som stiller spørgsmål om blogging, wordpress, sociale medier og andre forskellige spørgsmål. Du bør altid holde øjne åbne i sådanne grupper og forums, så du kan svare meget præcis og finde frem til løsning for ethvert problem du svare på. Hvis du vil være i stand til at gøre det, så er det ikke kun den person, der er på udkig efter løsningen, der vil gerne besøge din blog, men der vil være mange andre mennesker, som leder efter svar på præcis det samme spørgsmål, og derefter vil de lande på din blog.

Dette vil lave en langsigtet binding med dine besøgende, og de ​​vil begynde at besøge din blog igen og igen. Da dette er en stor sandhed i blogging, så har du brug for personlig binding med de besøgende. fordi der findes mange blogs med samme niche, så hvorfor skulle folk ville besøge din blog?. Det er altid et godt spøgsmål at stille sig selv.

3. Skriv Kvalitet Indlæg

Du har måske hørt det mange gange, at “Content is king”.  Så hvis dette er tilfældet, hvem vil så lave det konge indhold? Svaret er DIG. Det er kun dig, der kan skrive din artikel på såden en informativ måde, at dit indhold vil blive konge helt automatisk. Så skriv altid kun om emner, som du har fuldstændig styr på eller en stor viden indenfor, fordi folk ikke kan lide at læse falske artikler. Sørg for at have et  personlige touch i artiklen, folk elsker at læse om personlige erfaringer.
4. Begynd Deling af Social Bookmarking Sites

Social bookmarking bliver mere og mere populært dag for dag. Grunden til dette er at ingen ønsker at åbne hver eneste blog for at se, hvilke nye artikel, de har offentliggjort. hellere det end at gå manuelt ind på hjemmside. Han / hun ville elske at åbne social bookmarking site, hvor der vil være flere kategorier af valgte niche og læse artiklen. Bookmarking sites er en gode måde at interagere sig med andre blogger også.
Så begyndt at bookmarking din artikler på kendte bookmarking sites.
Det var nogle af de teknikker, som jeg anvendte og fortsat anvender for at øge min trafik. Du har brug for tålmodighed for at få resultatet af disse teknikker. Dette er ikke magi eller trylleri så der er ikke noget der bare ændre sig over-night

Nu er din tur!!

Hvis du har andre gode metoder, som kan hjælpe læserne til at øge trafikken, så skal du være velkommen til at dele det med os. Jeg ville elske at svare hver eneste kommentar, så vær ikke for genert til at skrive kommentere her og udtrykke dine synspunkter.

 

 

By |2017-03-10T20:35:25+02:00januar 16th, 2013|Alle indlæg, Google, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar