Surface mini’ angiveligt forsinket til begyndelsen af 2014

//Surface mini’ angiveligt forsinket til begyndelsen af 2014

Surface mini’ angiveligt forsinket til begyndelsen af 2014

surface mini

 

Microsoft rygter: Surface mini tablet får ikke udgivelse i året 2013. Ifølge Mary Jo Foley fra ZDNet, så har Microsoft forsinker lanceringen på grund af en nødvendig softwareopdatering. Tidligere rapporter havde tilkendegivet at Microsoft ville gå i fuld produktion af Surface mini ved udgangen af året, men selskabet har forholdt sig tavs om udgivelsen af Surface mini planerne. Med ingen omtale af Surface mini på sin Surface 2 begivenheden tidligere i denne uge, hævder Foley at Microsoft sender enheden i starten af ​​2014, i stedet for.

Årsagen til forsinkelsen siges at være på grund af en Windows 8.1 “Spring 2014 GDR” software opdatering. The General Distribution Release (kaldet GDR) model anvendes af Windows Phone team, men Microsoft forbereder også en stor opdatering til Windows 8.1. Teknisk set udsender Windows GDR’er månedligt som en del af sikkerheds-og opdateringen. Efter Windows 8.1 blev færdiggjort og ramte Releasing to Manufacturing (RTM), Microsoft forgrenet sin kode til at oprette en særlig GDR-model, der leverer alle opdateringer.

Microsoft udskyder Surface mini på grund af software opdatering

Foråret 2014 udkommer en opdatering til Windows 8.1 som siges at være større end normalt, men Microsoft vil forsat overholde sin sædvanlige månedlige udgivelser af mindre opdateringer snarere end de store GDR opdateringer som man benytter hos Windows Phone teamet. Timingen af Microsofts opdatering falder sammen med udgivelsen af ​​Windows Phone 8.1, og efter signe skulle begge været blevet optimeret, for bedre at kunne arbejde sammen. Derudover fremgår det at Microsoft ønsker at fragte denne særlige opdatering med Surface mini. Det forventes at store del af opdateringen er tiltænkt den nye Surface mini. Tidligere i dag blev det rapporteret, at Surface mini vil indeholde en 7,5-tommer skærm. Microsoft forventer at benytte en Qualcomm-processor til sine mindre tablet.

By |2017-03-10T20:35:22+02:00september 25th, 2013|Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar