De bedste ChromeCast apps (Video, billeder,dashboard osv)

/, Google, Hardware, Nyheder, Tips og Tricks/De bedste ChromeCast apps (Video, billeder,dashboard osv)

De bedste ChromeCast apps (Video, billeder,dashboard osv)

Har du ikke overblikket over hvilke muligheder du har med din ChromeCast? Jeg har derfor valgt at lave en favorit liste over de ChromeCast apps, jeg personligt synes der er bedst. Der findes nemlig rigtig mange apps som understøtter ChromeCast. Du kan blandt andet få din ChromeCast til at vise dine Instagram billeder, afspille film og billeder direkte fra computer eller mobil enhed og meget meget andet.

 

ChromeCast Apps

 1. Videostream for ChromeCast

Denne app er uden tvivl min favorit ChromeCast app. Hvis du har film liggende på din computer, mac eller smartphone, så kan du med denne app sende filmen direkte videre til din ChromeCast som eksempelvis er tilsluttet dit TV.

Med VideoStream kan du streame dine film i forskellige kvaliteter samt ændre undertekster. Derudover er de mest populære film formater understøttet heriblandt: .AVI, .MOV, .MKV, .MP4, .FLV, .XVID og .ISO

Videostream er ekstrem brugervenlig og kan opsættes på få sekunder, herefter kan du nemt starte steaming af dine videoer.

Videostream for Chromecast

Download VideoStream:

VideoStream for Android

Videostream for iPhone

VideoSteam til Windows og Mac kan kun installeres hvis du har Google Chrome installeret på din computer.
Installer derefter Videostream extension  til google Chrome.
VideoSteam for Google Chrome

 

 1. 7MinGym

Med 7MinGym kan du sammensætte dit helt eget træningsprogram eller benytte et af de tilfældige træningsprogrammer. Det er muligt at sammensætte sit træning program i kategorierne Core, overkrop, nedre krop og total krop, derudover kan du angive det antal gentagelser for den enkelt øvelse i træningsprogrammet.  Jeg kan personligt godt lide denne app, fordi den har et lækkert design illustrationer af øvelserne og er der mulighed for at aktiver god musik for træning. Træningsprogrammer lavet sådan at en øvelse vare 30 sekunder og skifter derefter automatisk videre.

7mingym

Download 7MinGym:

7MinGym iPhone

7MinGym Android

 

 1. AllCast

AllCast gør det muligt at sende photos, music og videoer direkte fra din Android eller Apple enhed.
AllCast kan sende billeder, video og musik til Chromecast, Apple TV, Xbox og Samsung, Sony og Panasnic Smart TV. Derudover kan man også vælge at spejle skærmen direkte til sin ChromeCast. Så man kan se benytte spil, apps og kamera. På den måde kan du nemt lave et lille simpelt overvågning kamera med din smartphone kamera.

https://www.youtube.com/watch?v=TTFlwK-VWAw

Download AllCast:

AllCast Apple

AllCast Android

 

 1. Streaming tjenester for ChromeCast

De fleste streaming tjenester på marked supporterer efterhånden også ChromeCast. Så du nu kan sende din streaming direkte videre til din ChromeCast.

Følgende video tjenester er supporterede:

 • Viaplay
 • Netflix
 • HBO Nordic
 • YouTube
 • TED
 • Red bull TV, NBA Game Time og Plex

 

 1. Dashboard Cast

Denne Cast app er kun tilgængelig for Android, men den kan klart anbefales hvis man har benytter Android.
Dashboard Cast gør det muligt at opsætte dit helt oversigt på oversigt på din ChromeCast som blandt kan indeholde: Klokken, aktie kurser, Vejret, Kalender, RSS feeds og musik afspiller.

Herunder ser du et eksempel på en dashboard opsætning. Derudover er der mulighed for forskellige teamaer at vælge imellem også er opsætningen meget brugervenlig.

dashboard-cast

Download Dashboard Cast:

Dashboard cast Android

 

Det var min samling af favorit apps til ChromeCast. Der findes selvfølgelig mange flere apps og spil på markedet som understøtter ChromeCast. Du kan finde den officielle liste over supporterede apps her: https://www.google.dk/chrome/devices/chromecast/apps.html#?view=featured

Jeg takker for din tid og håber du fandt mine favorit apps nyttige!

Hvis der er en ChromeCast app du synes jeg har overset eller som burde være på min favorit liste, så må du meget gerne skrive en kommentar, så vi kan få den test og afprøvet.

 

By |2017-03-10T20:35:18+02:00april 22nd, 2015|Alle indlæg, Google, Hardware, Nyheder, Tips og Tricks|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar