Skriv gode Title tag for bedre SEO, og få flere besøgende samtidig

/, SEO/Skriv gode Title tag for bedre SEO, og få flere besøgende samtidig

Skriv gode Title tag for bedre SEO, og få flere besøgende samtidig

 

Titlen er den vigtigste del af din artikel, som er det første der dukker op på søgemaskinens resultaterne. Titel-tag er ​​det mest magtfulde tag i HTML, som skal kunne beskrive hele artiklens indhold. For at maksimere optimering af din blog, du skal først og fremmest koncentrere dig om den perfekte udformning af titlen.

 

 

Vælg den rigtige title for flere pageviews

 

Hvad skal en title indeholde?

Meget simplet så bør du vælge en title, som indeholder det valgte søgeord. Derudover er det vigtig at udvælge et godt søgeord, for at opnå bedst muligt resultat. Som de fleste SEO bloggere og fagfolk siger, bør du holde dig til en titel med søgeord og en unik sætning for eksempel. Derudover er det også en god ide at skrive en interessant title som kan få flere folk til at klikke på netop din hjemmeside eller blog. Husk også at en titel altid skal kunne beskrive hele indholdet i en artikel.(Ikke sjov og intet sigende titler som du ser på ekstra bladet.)

 

Bedre tegn længde for en titel.

 

Mange SEO-eksperter hævder, at du bør holde din titel på omkring 12 ord og tegn i titlen bør være mindre end 72. Den væsentligste årsag bag denne teori er, er at de vigtigste søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing og ikke vise titler efter 72 tegn. Hvilket betyder at tegn efter 72 tegn i længde er nyttige eller bliver vist af søgemaskinerne. Følgende søgeresultat på billedet herunder, viser en titel på over 72 tegn.

Lav ikke din titel for lang eller for kort.

Efter ovenstående punkt, så ville man sørge for ikke at oprette titler på mere end 72 tegn. Men så nemt er det desværre ikke, titlen må nemlig heller ikke være for kort, da det kan have en negativ indvirkning på SEO Hvis du er nybegynder til blogging så sørg for ikke at lave titlerne for kort, da det ellers kan tage lang lang tid at blive placeret på den første side af søgeresultaterne. I nogle tilfælde vil dit indlæg slet ikke blive vist i søge resultaterne.

Overvejer du blandt andet at skrive et indlæg omkring ”WIFI fordele” og du vælger titlen ”WIFI fordele”, Vil du så hurtigt se resultatet? Det stort set ingen chance for du  ser resultater med sådan et søgeord og kort title. Titlen ”WIFI fordele – 5 forslår du ikke kendte” er mere unik og har større chance for bedre resultater.

 

Kan jeg bruge flere titel-tags i en artikel?

 

Du skal kun bruge én titel tag på dine artikler. Jeg har set mange blogs som har flere titel-tag for at forsøge at over optimere SEO. Dette er fuldstændig værdiløst, og kan i slemme udgaver have store negative resultater på SEO.

Efterhånden findes der mange gratis hjemmesider, som tilbyder en hjemmeside revision. Du kan også finde denne mulighed i Bing webmaster værktøjet. I bing webmaster værktøjet er der en funktion kaldet SEO analyzer. Brug dette værktøj til at analysere URLs med flere title tags på artikler eller hjemmesider.

 

Kort resumé for at skabe titel tags

 

  • – Vælg søgeord rige titler til dine artikler.
  • placere dit søgeord i begyndelsen af titlen.
  • Bruges Google Adword værktøj til at finde søgeord.
  • Ikke mere end 72 tegn.
  • Ikke mere end 12 ord.
  • Brug tal i stedet for ord.
  • Vælg unikke titler til hvert artikler.
  • Brug ikke for mange søgeord.
  • Undgå at bruge specialtegn

Ved at følge disse titel tricks, er du halvdelen af ​​din måde. Disse titel forslag kan gøre din blog på toppen af søgemaskinens resultater.

 

 

By |2017-03-10T20:35:23+02:00juli 30th, 2013|Alle indlæg, SEO|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar