Find de bedste søgeord med disse 5 værktøjer

/, Google, SEO/Find de bedste søgeord med disse 5 værktøjer

Find de bedste søgeord med disse 5 værktøjer

Søgeord er den bedste måde at optimere din blog og på den måde få flere besøgende eller kunder til din Webshop. Uden de rigtige søgeord kan der være meget langt mellem besøgende på hjemmesiden. Vi har derfor valgt at samle en liste over de værktøjer, som gør det nemt at finde de bedste søgeord, som passer til dit indhold.

Derudover er det også en gode ide at tjekke konkurrencen på et søgeord, inden man beslutter sig. Vi har derfor lavet en vejledning til hvordan du tjekker konkurrencen på  et søgeord i Google. 

Mest effektive søgeord værktøjer

Disse 5 værktøjer kan gøre din online karriere og artikel skrivning til en leg. Find de bedste søgeord med disse 5 fantastiske værktøjer

 

1.. Google Adwords Keyword værktøj

Dette er en af ​​de mest populære søgeord forskning værktøjer, som bruges af 90% af webmaster til at optimere deres indhold. Da dette værktøj ejes og køres af Google Inc, Adwords Keyword værktøj giver det bedre resultater end andre søgeord værktøjer. Søgeordene i dette værktøj er kun baseret på søgeord på Google søgemaskine.
2.. SEOgadget Adwords Excel plugin

Denne gadget virker på Excel 2003,2007 og 2010 i 32 og 64 bit. Dette fremragende værktøj bruger ekstra ordinære funktioner til at hente nyeste data fra Google Adwords API. P.t understøtter søgning tæthed kun i Google Search Engine. SEOgadget Adwords Excel plugin er helt gratis at downloade og bruges af alle.
3.. Ubersuggest

Med dette gratis søgeord værktøj Ubersuggest kan du straks få tusindvis af værdifulde ideer til søgeord fra virkelige bruger søgninger. Når du søger efter et bestemt søgeord, vises en liste af A-Z søgeordsliste, og derfra kan du vælge det valgte søgeords ide.
4.. KeywordDiscovery

I modsætning til andre søgeord værktøjer så kan Keyword Discovery give søgeordsstrenge statistik fra alle de store søgemaskiner i hele verden. Du kan købe værktøjet fra deres hjemmeside, en prøveversion er også tilgængelig. Den store forskel på dette værktøj og de andre er at de understøtter alle de store søgemaskiner rundt om på internettet.

5.. Wordtracker

Wordtracker er et fabelagtig søgeordsværktøjet til de fleste af søgemaskiner. Det giver mulighed for at optimere dit websted med langsigtede søgeord( long-term keywords).

 

Effektiv brug af søgeord værktøjer giver bedre forbedring på dit website trafik, og derfor behøver du kun at placere de ønskede søgeord på i dit indhold. Hovedsageligt Title tags og indhold (Body text). Bruger disse søgeord og sørg for ikke at over optimere dit indhold, hvilket giver en omvendt resultat. Prøv at holde søgeords massefylde under 5%.

 

Efter min meningen er de 5 ovenstående værktøjer de bedste til at finde de bedste søgeord. Har du kendskab til andre fantastske søgeordsværktøjer, så vil vi meget gerne høre om dem:) Tak fordi du tog dig tid at at læse vores artikel


Adsense søgeord

By |2017-03-10T20:35:23+02:00juli 30th, 2013|Alle indlæg, Google, SEO|1 Kommentar

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

En kommentar

  1. Oliver H.G. Mason (@ohgm) 31. juli 2013 af 11:24 - Svar

    Tak for omtalen, Casper!

Læg en kommentar