MySQL find og erstat query (WordPress)

/, Homepage, Script/kode, Wordpress/MySQL find og erstat query (WordPress)

MySQL find og erstat query (WordPress)

MySQL find og erstat query er meget almindelig, men en ekstrem kraftfuld Mysql query. Med denne query er det nemt og hurtigt at find og erstatte alle former for data, som matcher i stringen. Man kan blandt andet nemt slette gammel tekst, shortcuts og andet data fra eksempelvis WordPress og andre former for CMS systemer. Hvis man for eksempel har indsat et shortcut i alle sine WordPress indlæg(post) og derefter ikke benytter dette shortcut, så kan man nemt fjerne det fra alle indlæg, med denne query.
For at kunne benytte Mysql update kommandoen skal du kende table name, column name og tekst,shortcut eller data som ønskes erstattes.
mysql
Syntax:
Update TABLE_NAME SET Column_NAME = REPLACE(Column_Name, ‘Search_string’, ‘Replace_string’);
Eksempel:
Hvis du ønsker at finde og erstatte et gammelt shortcut i WordPress indlæg, så skal du ændre TABLE_NAME til wp_posts, Column_NAME skal ændres til post_content. Derudover skal search_string erstattes med det shortcut, som du ønsker at fjerne/erstatte. Replace_String skal erstattes af det shortcut du ønsker at benytte i stedet. Hvis man blot ønsker at slette shortcuttet, skal du blot slette Replace_string i mellem de to tegn ”.
Derefter vil SQL kommandoen se således ud:
Update wp_posts SET post-content= REPLACE(post-content, ‘

[Gammelt]’, ‘[NYT-eller-tomt]’);
Du kan også kører/benytte flere find og erstat mysql queries på same tid, det kræver kun at hver linjen afsluttes med semikolon ;.
By |2017-03-10T20:35:19+02:00november 2nd, 2014|Alle indlæg, Homepage, Script/kode, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar