Start menu windows 8 – Få den originale start menu tilbage

/, Windows/Start menu windows 8 – Få den originale start menu tilbage

Start menu windows 8 – Få den originale start menu tilbage

Ligesom flere andre apps, som kan gendanner start menu Windows 8, til den traditionelle Start-menuen i Windows 7, som Microsoft elimineret i den seneste version af sit styresystem.

Windows 8 brugere, der savner den gamle, pålidelig Start-menuen, har et andet program, der kan udfylde hullet ganske pænt.
Programmet fås gratis, og navnet er: Win8 StartButton, programmet genskaber udseendet og funktionalitet af den traditionelle Windows Start-menuen. I indstillinger findes der et væld af brugerdefinerede funktioner så du kan tilpasse din start menu præcis som du ønsker den.

 

start menu windows 8
Når du har installeret programmet, vil den velkendte Windows 8 start menu knap, blive vist i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Hvis du klikker på start menu knappen viser den typisk to-rude Start-menuen med nem adgang til alle dine programmer og foretrukne Windows-steder, såsom dine dokumenter og musik. Menuen har kommandoer til søgning, løbe og Hjælp. Og en Luk indstilling så du kan lukke Windows ned, genstarte, skifte bruger, låse Windows eller dvale pc’en, så det har været i de tidligere version af Windows.
Højreklik på kuglen og vælge Indstillinger bringer et væld af muligheder. Du kan vælge en specifik Start-menuen stil, såsom klassiske Windows, Windows XP eller Windows 7. Du kan bestemme, om at klikke med musen og trykke på Windows-tasten åbner Start menu Windows 8 eller Windows 8 startskærmen. Og du kan vælge at starte direkte til skrivebordet og omgå skærmen Start helt.

Win8 StartButton, kan hentes gratis her

 
Gennem mere avancerede indstillinger, kan du vælge at aktivere eller deaktivere Windows 8 er hot hjørner, ændre menuens kommandoer, og ændre dens udseende og farver
Programmet byder også på en webbrowser kaldet Torch og en media player døbt Media Player Classic, som begge er valgfri.
Samlet set Win8 StartButton er en effektiv og fleksibel Start-menuen udskiftning. Hvis du kunne tænke dig andre funktioner eller muligheder, så kan følgende programmer måske være løsningen: StartMenu7, ViStart, og ClassicShell.

 

 

By |2017-03-10T20:35:26+02:00december 5th, 2012|Alle indlæg, Windows|1 Kommentar

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

En kommentar

  1. Simon 10. december 2012 af 05:51 - Svar

    Det virker så fucked at man skal installere et program for at få Windows til at virke smartere… det er rigtig Microsoft tankegang

Læg en kommentar