Sms beskeder fra computeren – via Android remote WIFI

/, Android, Mobil/Sms beskeder fra computeren – via Android remote WIFI

Sms beskeder fra computeren – via Android remote WIFI

Er du træt af at skrive smser og andet via din Android smartphone?. Så er der allerede lavet en app det løser dine problemer.

App’en giver dig mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder/sms’er via din computers browser, f. eks Google Chrome eller internet explorer.
Der findes to forskellige versioner af app’en, en gratis udgave og en pro versionen der koster ca. 15 kroner. Der er ingen forskel på gratis version og pro. Pro udgaven er en direkte donation til udvikleren, så der er mulighed for nye opdateringer.

App’en hedder “Remote SMS“. Når programmer er åbnet er installationen, vil det se ud som på nedenstående billedet. App’en kræver at din Android er tilsluttet med USB-kabel eller via WIFI, på samme netværk som computeren der skal have adgang til remote SMS. Du aktivere Remote SMS på din telefon, ved at trykke på den store start knap i midten af programmet. Herefter vil du få en vist en URL så du skal tilgå via din browser, for at kunne skrive og modtage SMS’er.

sms beskeder fra computeren

 App’en kan hentes på Android market via dette link.

Herunder har jeg taget et screenshot af interfacet fra computerens side. Det skal lige siges at der er en lille ulempe ved dette program, det er kun muligt at skrive 160 tegn!!.

 Klik på billedet for at forstørre

 

By |2017-03-10T20:35:34+02:00oktober 10th, 2011|Alle indlæg, Android, Mobil|3 Comments

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

3 Comments

 1. Anonym 11. oktober 2011 af 19:58 - Svar

  Simply, admirable what you have done here. It is pleasing to look you express from the heart and your clarity on this significant content can be easily looked.

 2. Simon 13. oktober 2011 af 17:45 - Svar

  Der findes mange alternativer. For eksempel Android Remote Desktop som hvor du via et webinterface, remote kan styre funktioner som f.eks. kamera, billeder, sms, applikationer, kontaker m.m. 🙂

  • admin 14. oktober 2011 af 13:20 - Svar

   Hvad så Simon.

   Helt sikker det må jeg lige få afprøvet:)

   /Kcasper

Læg en kommentar