Netflix USA adgang fra Danmark

/, Software, Windows/Netflix USA adgang fra Danmark

Netflix USA adgang fra Danmark

Betaler du for et dansk Netflix abonnement, så er du måske også skuffet over det indhold der bliver stillet til rådighed. Du er helt klart ikke den eneste, der har fundet ud af der er mere indhold for færre penge på Netflix USA. Hvis man kigger nærmere på Netflix USA, så opdager man hurtigt at der er meget nyere indhold på både serier og film hylderne. Du kan finde en masse serier og film, som slet ikke har haft præmier i Danmark endnu.

For at kunne benytte Netflix USA, så har du behov for en Amerikansk IP-adresse. For at få en Amerikansk IP-adresse når du befinder dig i Danmark, så skal du benytte dig af en proxy server eller VPN server.

Programmet Hotspot Shield er gratis og giver mulighed for at oprette en VPN forbindelse til en amerikansk IP. Hvilket vil give dig fuld adgang til diverse tjenester i USA som Netflix, Hulu Pandora og Vudu.

Hotspot shield virker blandt andet på: Windows, Mac, IOS og Android

INFO: Hotspot Shield indeholder en masse reklamer og pop-up vinduer, da tjenesten er gratis. Ønsker man et billigt alternativ for at undgå reklamer, så er HideMyAss VPN den bedste og billigste løsning for at få adgang til Netflix USA

Vejledning – Opsæt Netflix USA Adgang

1.Download og installer Hotspot Shield

2.Åben programmet og klik på ”Connect” for at oprette forbindelse

Gratis VPN USA

INFO

Dette er den gratis udgave af programmet hotspot shield, og indeholder derfor reklamer i bunden af programmet. Den fulde version er uden reklame indhold. Men det skal lige nævnes, at hastigheden er fin i den gratis version, så måske kan du overleve reklamerne.  Vi kørte en hastighedstest igennem forbindelsen og nåede op på 50 Mbit/s download og 10 Mbit/s upload,  hvilket er fint til streaming af film

3.Tryk på ’Test protection’ for at tjekke din nye IP-lokation

amerikansk-ip-vpn

Tjek at du har modtaget en IP-adresse fra United States som vist herovre.

4.Tilgå nu Netflix USA – Netflix, Hulu Pandora og Vudu.

INFO:

Hvis du allerede har en Dansk Netflix konto, så kan du nu få adgang til udvidet indhold, blot fordi du logger på med en Amerikansk IP-adresse.
Dette er en fordel, hvis du gerne vil beholde dit Danske Netflix account, men så får du ikke muligheden for kun at betale de 8$.

 

5. Opret Konto Netflix USA konto, hvor du spare 34 kroner samtidig med at du får et langt større udvalg på både film og TV serier.

netflix usa

 

By |2017-03-10T20:35:24+02:00marts 24th, 2013|Alle indlæg, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar