Backup på en windows 7 “image backup hurtig og nemt

/, Backup, Windows/Backup på en windows 7 “image backup hurtig og nemt

Backup på en windows 7 “image backup hurtig og nemt


Lave en backup af din Windows 7 maskine til et system image. En backup er en sikkerhedskopi af dit system og dine data som du har liggende på systemdrevet (Normalt er windows installeret på C:\ drevet.), når du har tage en backup af din maskine til F. eks en ekstern harddisk, har du altid mulighed for at starte computeren op på din Windows installerings CD og genskabe hvordan dit system har set ud på det på gældende tidspunkt du har taget backuppen.

INFO:Det er altid en go’ ide at have en backup af både sit system og sin data, hvis man har skulle komme ud for at der mangler nogle vigtige filer, som man ved har været tilstede på et tidligere tidspunkt, eller hvis dit Windows system er gået i stykker.

Efter softwaret Windows 7 er kommet er det blevet meget nemmere at lave en backup windows 7 (Sikkerhedskopi) af sit system.

Herunder er der en video som guider dig igennem hvordan du laver din først Windows Backup, Det er meget simpelt og kan spare dig for en masse besvær i frem tiden.

Som det kan ses i videoen bliver der taget backup til et netværksdrev, det blev valgt fordi videoen er lavet på en bærbar hvor der desværre ikke lige var tilgang til en ekstern harddisk.

Der kan tages backup til følgende:

Harddisk (Andet end system drevet.).

DVD medie.

Netværksdrev.

Håber guiden var brugbar,hvis du har noget feedback så som ris & ros skal du være velkommen til at oprette en forum tråd.

Du kan finde mere information og vejledning til fil-backup på dette link.
By |2017-03-10T20:35:32+02:00december 27th, 2011|Alle indlæg, Backup, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar