Find søgeords Konkurrence (Analyse Google)

/, Google, SEO, Software/Find søgeords Konkurrence (Analyse Google)

Find søgeords Konkurrence (Analyse Google)


Find Konkurrence på søgeord

At analysere konkurrencen er vigtig for din succes. du kunne have det største og bedste søgeord i verden, men hvis konkurrencen er for stor på dit søgeord, og konkurrenterne der ligger i toppen er for store, vil du have store problemer med at tjene penge, med mindre du skaffer trafik på anden vis. Find søgeords Konkurrence giver dig mulighed for at finde præcis de oplysninger du har brug for, når du skal lave en hjemmeside eller bare oprette et nyt indlæg på din homepage

Det første du skal gøre er at søge på dine søgeord på Google, og kigge nemmere på de 10 bedst ranket hjemmesider. Du skal som miminum have som mål at ligge nummer 3 på dit valgte søgeord. Alt levere end 3 resultat på en Google søgning, vil ikke indbringe dig nogle form for penge overhovedet. Det er i de fleste tilfælde meget let at finde konkurrencen på et søgeord blot ved at se på resultatet. Hvis første side af resultaterne på dit søgeord, er dårlig blogs med få artikler, eller spam liggende hjemmeside, så kan du hurtig ligge nummer 1 på søgeordet. Hvis du finder de tunge drenge på dit søgeord, såsom Google,Facebook,Amazon eller youtube osv, så er det stor set umuligt at blive ranket på top 3.Herunder er der et par metoder du kan benytte.

 

  1. Lav en Google søgning med søgeordet i mellem anførselstegn. (“Søgeord”) Dette vil vise dig det totale antal af konkurrenter på dit søgeord (Niche). Alt med mere end 500K resultater, bør du ikke benytte medmindre du allerede har god erfaring med Internet Marketing og du føler du har evnen til at ranke siden. Hvis du er helt nybegynder, vil jeg forslå dig at hold dig til søgeord med mindre end 150-200K resultater .Find søgeords Konkurrence
  2. Næste søgning, Søg med det samme søgeord på google, men denne gang med en intitle prefix. Dette vil vise dig en liste over alle de hjemmesider der har dit søgeord i deres titel. Du skal finde et søgeord der har mindre end 100k resultaer med denne søgning. Alle resultater under 50k er perfekte.
  3. Brug det samme søgeord igen, denne gang med en inurl prefix. Du vil med inurl kun få vist de hjemmesider, der har det specifikke søgeord i hjemmesiden url’en. Find et søgeord med under 100K resultater. Destro mindre resultater du får jo nemmere vil det være at ranke på dit søgeord.
  4. Nu  skal du igen benytte samme søgeord, men denne gang skal du tilføje både inurl og intitle prexif til din google søgning. Dette vil vise dig det rigtig antal af konkurrenter på søgeordet. Du vil på denne måde kun finde de hjemmesider som er optimeret til at ranke på det valgte søgeord. Du skal helst find noget under 40K resultater. Hvis du finder noget på under 10K er det guld værd.Find søgeords Konkurrence
  5. Sidste step, for at være 100% sikker på du har valgt det rigtig søgeord, er at benytte Firefox og bruge SEO Quake, som er et add on program til Firefox. Dette add on program, vil give dig en ide om, hvor svært det er at slå dine konkurrenter. Du skal blot aktivere add on programmet og søge på dit søgeord. Det vigtige punkt er at holde øje med ‘page rank’ på indkommende links(Backlinks). En side med høj ‘Page rank’ og en stor mængde backlinks vil være svær for en nybegynder at slå af pinden. Du skal helst finde hjemmesider med ‘pagerank’ under 4 med under 1000 backlinks.

Det var det hele!. Du har udført en manual søgeords research. Som du kan se er det ikke helt nemt og bestemt en tidskrævende process.  Dette er den størreste grund til jeg have valgt at invistere i Keyword Scout. Programmet laver alt arbejdet for dig!. Det finder alle søgeordene, tjekker domæne ledighed og den vigtigste ting, programmet tjekker alle konkurennter. Du får vidst præcis hvilke søgeord du vil få mest profit udaf. Det kan varmt anbefales at få en kopi af dette program.

I forbindelse med denne vejledning, og at holde en større indtjening, forslår jeg, at du finder 3-5 gode keyworks til at starte med. du skal opbygge et par hjemmesider, så du spilder alt din invistering i et projekt. starter ud med 3-5 websites hvilket giver dig mulighed for at lave en højere indtjening på et kortere stykke tid. Når din niche site begynder at kører, kan du udbygge til flere niche sites. Jeg kender flere personer der har 20, 50 til 100 niche sites.

 

By |2017-03-10T20:35:28+02:00september 16th, 2012|Alle indlæg, Google, SEO, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar