Find Post ID i WordPress (kategori, Tag, Kommentarer)

/, Homepage, Wordpress/Find Post ID i WordPress (kategori, Tag, Kommentarer)

Find Post ID i WordPress (kategori, Tag, Kommentarer)

For et par dage siden modtog vi en mail, fra en bruger som spurgte os om hjælp til at finde et post id. Når  man arbejder på WordPress, kan du løbe ind i situationer, hvor du bliver nødt til at finde et post-id, kategori-id eller tag id. Et id er et unikt nummer, der identificerer den pågældende vare(Post,Kategori,tag) i din WordPress database. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du finder stillingen, kategori, tag, kommentarer eller bruger-id i WordPress.

WordPress benytter MySQL-database til at gemme og hente data til din hjemmeside.  Så uden en databasen til opbevaring af disse objekter, vil der ikke være muligt at benytte hjemmesiden.

.

Sådan Find et side eller post-id i WordPress

 

Lad os starte ud med, hvordan man finder et post-id i WordPress. Start med at logge ind på din WordPress admin panel, og klik på indlæg menuen. Når du ser indlægslisten, skal du blot klikke på den Post, du ønsker finde ID på. Indlægget vil derefter åbne i post editor, og du vil være i stand til at se post ID i din browsers adresselinje som vist herunder.

Wordpress post id

Samme metode kan bruges, hvis du ønsker at finde side /page -ID i WordPress. Den eneste forskel vil være, at du er nødt til at gå til Sider menuen i stedet for indlæg.

 

Find Tag eller kategori-id i WordPress

 

Finde et kategori-id, tag-id eller et andet brugerdefineret ID i WordPress er meget lig at finde en post-id. For eksempel, for at finde id af en kategori går til indlæg »Kategorier, og klik på et kategori navn. WordPress vil åbne den kategori i en editor, og du vil være i stand til at se den kategori ID i din browsers adresselinje.

Wordpress kategori id

 

Bemærk i skærmbilledet ovenfor, at selvom vi redigerer en kategori, så vil WordPress vise et kategori id som tag_ID i URLen.  Bliv ikke forvirret af dette. Alle kategorier og tags, er faktisk placeret i den samme WordPress taxonomy, og de bliver alle håndteret af den samme redaktør. Hvis du redigerer et tag i WordPress vil du se den samme URL-formatet undtagen taxonomy parameter vil have post_tag stedet for kategori.

 

 Find kommentar id i WordPress

 

For at finde en kommentar ID, den første ting du skal gøre at gå til kommentarfeltet i din WordPress admin. Næste klik blot på Rediger under det ønskede kommentaren. WordPress vil derefter åbner kommentaren i en editor, og hvor du vil være i stand til at se kommentarens id i browserens adresselinje som vist herunder:

Wordpress kommentar id

Sådan Find du bruger-ID i WordPress

 

I lighed med de andre emner, vi diskuterede ovenfor kan en bruger-id også findes ved at redigere en bruger. Gå til brugere »Alle brugere, og klik på brugerens navn. WordPress vil åbne brugerens profil, og du kan få bruger-id fra browserens adresselinje.

Wordpress bruger id

Hvis du forsøger at finde dit eget bruger-id, så WordPress vil blot åbne profilen editor uden at vise bruger-id i webadressen. For at finde dit egen bruger-id, skal du gå til Brugere »alle brugere. WordPress vil nu vise en liste over brugere med antallet af indlæg, skrevet ved siden af. Find dit brugernavn og klik på antallet af indlæg og du vil derefter blive omdirigeret til en side der lister alle indlæg skrevet af dig.. Du har nu mulighed for at finde dit bruger ID i adresselinjen.

Wordpress eget bruger id

Plugin klare jobbet

Hvis du ikke kan finde tiden til ovenstående, eller bare ikke finder det særlig brugervenligt, så er der måske en anden løsning.

Der findes et gratis plugin til WordPress kaldet Reveal Ids, dette plugin gør det muligt at få vist ID på diverse objekter direkte i listerne

Reveal id wordpress

 

By |2017-03-10T20:35:23+02:00juni 10th, 2013|Alle indlæg, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar