Find password i Chrome, Internet Explorer & Firefox

/, Homepage, Sikkerhed, Software, Tips og Tricks, Windows/Find password i Chrome, Internet Explorer & Firefox

Find password i Chrome, Internet Explorer & Firefox

Som du sikkert allerede ved så har du mulighed for at lade din browser huske dit password. Men hvor sikkert er det endeligt at lade browseren huske dine passwords? Svaret må nok være at det ikke er sikkert, da nogle browser som standard kan se gemte password. Nirsoft har dog udviklet et gratis værktøj, som er ekstremt brugervenligt, som hurtigt viser alle gemte password for både Chrome, Internet Explorer, Firefox og Opera.

Når du besøger hjemmesider og trykker på husk mig eller gemmer dit password, så ligger det i de fleste tilfælde frit tilgængelige på computeren. Hvilket vil være synligt for alle har adgang til computeren.Hvis du vælger at benytte ”husk mig” funktionen, så er det ekstremt vigtigt at benytte et stærkt Windows password og evt. kryptering såsom Bitlocker eller Truecrypt. Et stærkt Windows password er desværre ikke nok, da det nemt kan fjernes eller ændes, som vi tidligere har vist i vores glemt Windows Password vejledning.

Benytter du Google Chrome, så kan du som standard se og administrer dine gemte passwords. Åben Google Chrome, vælg Indstillinger og derefter avanceret indstillinger. Tryk på administrer adgangskoder for at få vist listen over gemte passwords.

Hvis du benytter en anden browser eller blot ønsker en kopi af alle gemte browser passwords, så kan du nemt gøre det, ved at benytte et lille gratis stykke software kaldet WebBrowserPassView.

Find gemte browser password

Download og åben WebBrowserPassView for at få vist alle gemte password i Google Chrome, Opera, Firefox og Internet Explorer.

Vejledning

find gemt password

  • Tryk CTRL + A (for at marker alle gemte passwords)
  • Tryk på CTRL + C (For at kopierer de gemte passwords)
  • Indsæt ( CTRL + V) i password manager eller i Tekst program.

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar