3 Måder at forøge sikkerhed på WordPress blog

/, Homepage, Wordpress/3 Måder at forøge sikkerhed på WordPress blog

3 Måder at forøge sikkerhed på WordPress blog

3 Måder at forøge sikkerhed på WordPress blog

Når man har invisteret lang tid og brugt mange timer på at få gjort sin blog populær på internettet, vil man nødig se sin blog gå ned. Hvis man søger lidt rundt på internettet, kan man hurtig finde ud af, hvor mange blogs der ca. bliver hacket om dagen. Det kan hurtigt blive til mange penge, man mister hvis ens blog er nede i længere tid. Det kommer selvfølelig helt an på hvor mange besøgende og hvordan du har optimeret din blog.

Det er derfor altid en god ide at optimere sin sikkerhed på sin wordpress blog, så bloggen ikke ender med at blive hacket på grund af den dårlige sikkerhed, så man bliver nød til at holde sikkerheden i top for at undgå disse hacker angreb. Det er ikke muligt at bruge for meget tid på sikkerhed, hvis man ønsker at alle ens filer og database data skal være i sikkerhed for uvedkommende.

Det er ikke nødvendigt at bruge flere hundrede kroner før din blog er i sikkerhed. Herunder har jeg tilføjet lidt tips, du kan bruge for at gøre din WordPress blog sikker.

 

Brug Stærke passwords i WordPress.

 

Sikkerheden på dit blog, er allerede meget god med et stærkt og sikkert password. Når hackere forsøger at få adgang til en blog, vil de i de fleste tilfælde starte med at bruge Bruce force attack, Som forsøger at gætte passworded, ved at forsøge at login med et nyt password hele tiden. Brug ikke auto genereret password, da det kan blive nemmere for processen at gætte det. Lav derfor altid dine egne stærke password, uden at tilføje noget personligt i passworded.

Når man skal lave et sikkert password, skal det være minimum 8 karakter, det skal både indeholde store og små bogstaver og minimum et speciel tegn, for at gøre passwordet så sikkert som muligt. Husk det er ikke at optimer sikkerhed at lave et så sikkert password at det er umuligt at huske.

Hold bloggen fri for virus

Virus angeb på en blog kan give hackeren adgang til admin detaljerne på bloggen.  Der er nogle virus, som er bygget til at upload din browser historik inklusiv tastatur tast, hvilket vil sige password, brugernavne osv. Hvis dette sker for dig, vil hackeren kunne nedlægge din blog før du overhovedet aner de har adgang. Hvis du ikke ønsker virus angreb på din computer/server, skal du anskaffe dig et anvirus-program. Husk at opdatere dit antivirus program, så programmet altid kender de seneste trusler på internettet.

Installer login lockdown

Login Lockdown er et plugin som afhjælper angreb, så som Brute force attack. Hackere skaffer sig normalt nemmest adgang til en blog, ved at forsøge at logge ind med mangeforskellige password, for at finde det rigtig. Denne metode kaldes ”Brute force attack”.
Hvis nogle starter et brute force attack mod en blog, vil den forsøge at logge på med så mange forkskellige password som muligt, for at kunne finde frem til det rigtige password. Jo længere denne metode er kørende på en blog, destro større mulighed er der for at hackeren finder frem til passwordet.

Hvis man vælger at installere Login lockdown på en WordPress blog. Vil logon af brugere kun have 3 forsøg til at remme det rigtig password, eller vil IP-adressen blive bannet i systemet. Dette fjerner muligheden for at udføre et brute force attack på en WordPress blog.

 

Flere tips og tricks til optimering af WordPress kan finds her.

By |2017-03-10T20:35:33+02:00november 28th, 2011|Alle indlæg, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar