Forskellige baggrunde på 2 skærme – Windows 7

/, Software, Windows/Forskellige baggrunde på 2 skærme – Windows 7

Forskellige baggrunde på 2 skærme – Windows 7

Hvis du stadig benytter Windows 7, fordi du ikke er vildt glad for Windows 8 og benytter du mere end 1 skærm, så har du måske lagt mærke til den manglende mulighed for to forskellige baggrunde på 2 skærme.

Windows 8 har faktisk fået tilføjet nogle fede funktioner, som benyttes ved flere skærm løsninger. Desværre er de fleste personer van til Windows 7 layout og tør derfor ikke rykke over på Windows8. Mangel på denne funktionen i Windows 7 har derfor resulteret i udgivelse af mange freeware og pro produkter. Den første metode herunder kræver ikke installation af tredje parts software, men kræver lidt klippe klistre i et photo program.

Metode 1 – Lav et stort billede

Hvis du har flere skærme og benytter den same skærmoplysning på det, så kan du faktisk lave et billed som passer i bredde med alle de skærme der er tilsluttet. F. eks hvis du benytter 2 skærme med en opløsning på 1600×1200, så skal du lave et billede på 3200×1200 og derefter benytte det som baggrund.

Det eneste du behøver at gøre, er at vælge Tile og billede vil derefter passe på begge dine skærme. Hvis du har tre skærme, så skal du lave et image på 4800×1200 med en opløsning på 1600×1200 osv
Forskellige baggrunde på 2 skærme

Hvis du benytter skærme med forskellige opløsning, så kan du benytte den same metode, men det kræver lidt tålmodighed og tilpasning, på grund af at billederne skal være forskudt. Derfor vil du skulle efterlade et sort eller hvidt stykke enten øverst eller nederst for at tilpasse højde forskellige.

En fed hjemmeside der kan hjælpe dig med at finde wallpapers som passer til flere skærme er Interfacelift.com. Du kan også finde wallpapers for præcis den størrelse der passer på dine skærme.

Metode 2 – Forskellige baggrunde på 2 skærme software

Et gratis og open source program kaldet Dual Monitor Tools virker godt for brug af forskellige baggrunde på 2 skærme i Windows 7


Du kan bruge dette program til at benytte et billede på begge skræme eller man kan opsætte forskellige billeder på de forskellige skærme. Programmet lader dig tilpasse billederne og få et preview af ændringen før baggrunden anvendes. Du kan også vælge at have en skærm som landscape og den næste som portrait.

Programmet har en masse ekstra funktioner så som swap screen for administraterer windows ved brug af tastatur genveje. Dette gør det også muligt at åbne programmer via genvejene og få åbnet programmet på den skærm du har valgt, på den valgte position.

Metode 3 – DisplayFusion, UltraMon, MultiMon

Der er ikke tons vis af software for forskellige baggrunde på 2 skærme, men her er navnene på programmerne: DisplayFusion, UltraMon og MultiMon. Både DisplayFusion og MultiMon kommer i en gratis version, som alle kan opsætte forskellige baggrunde på 2 skærme eller flere i Windows 7.Hvis du vil have ekstra funktionen inkluderet, så er du nødsaget til at købe pro versionen af programmet, men det er ikke et krav for at benytte det her software.

Som tidligere nævnt om Windows 8, behøver du ikke at installere noget program. Du skal blot ind I personalize og højre-klikke på billedet og derefter vælge hvilken skærm du ønsker at benytte billed på.By |2017-03-10T20:35:21+02:00juli 16th, 2014|Alle indlæg, Software, Windows|Kommentarer lukket til Forskellige baggrunde på 2 skærme – Windows 7

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.