Alle indlæg, Windows

2 kommentarer on Yousee player download til computer

  1. Daniel

    Jeg har nu haft Yousee-player installeret i nogle måneder på min bærbare med win7. Har dog det samme gentagne problem. Hver eneste gang jeg sætter tv på, eller lejer en film… så starter det fint op, og ml. 5-10 min. efter slukker hele computeren, og jeg skal genstarte… WTF?? Hvad skal jeg gøre for at få løst det problem. Yousee vidste det ikke, da jeg ringede.. Håber på hjælp :)

  2. Hej Daniel
    Jeg benytter selv Yousee playeren, men har aldrig se det problem før.

    Jeg har desværre ikke lige en løsning på dit problem, men har du oplevet at computeren genstarter på andre tidspunkter?.

    Forresten, prøv at opdater Adobe Air.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

fifteen + four =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>