5 Bedste WordPress kontaktformular plugins

///5 Bedste WordPress kontaktformular plugins

5 Bedste WordPress kontaktformular plugins

 

En kontaktformular er et vigtigt element på enhver hjemmeside eller blog. Det gør det muligt for besøgende at sende feedback til webadministrator. Der findes mange forskellige gratis plugin til WordPress, som gør det muligt at tilføje en kontakt form på din WordPress side. De har mange forskellige funktioner, alt fra simpel kontakt form til meget sofistikeret design med avanceret kontakt form.

Hvis du leder efter et gratis kontakt form plugin, så er de 5 nedenstående plugins helt sikkert noget for dig.

WordPress kontaktformular

1: Contact Form 7

Contact form 7

Dette plugin er det mest populære for WordPress kontaktformular. Du kan brug det til at administrere flere forskellige kontaktformularer.  Derudover har du også mulighed for at opbygge dem efter behov, med andre funktioner og ny e-mail adresse modtagere.

Contact Form 7 understøtter Ajax-powered submitting, catcha, akismet spam filter osv.

2: Fast Secure Contact Form

Fast Secure Contact Form

Fast Secure Contact form, gør det muligt at oprette og tilføje kontakt forms i WordPress. Dette plugin har et super let admin panel, hvor du kan følgende:  multi-form egenskaber, autoresponder, og mulighed for at videresende besøgende til en specifik side efter at have udfyldt og sendt kontakt formen.

3: Custom Contact Forms

Custom Contact forms Plugin

Dette plugin er langt mere tilpasseligt end Fast Secure Contact Forms og Contact Form 7. Custom Contact Forms tillader dig at tilpasse alle aspekter af kontakt formerne, helt uden du behøver nogen kenskab til CSS. Derudover følger der også funktioner som: Påkrævet felter, captchas, tooltip, og en brugerdefineret takke side.

4: Slick Contact Forms

Slick Contact Forms plugin

Dette plugin skaber en widget, som tilføjer en kontakt formular ved hjælp af enten en flydende drop down
eller en sticky, glidende fane. Slick Contact Forms plugin ka håndtere flere former på samme side og placeringen af flydende knapper eller glidende faner kan let indstilles fra widget kontrol panelet.

Hver form kan inkludere op til 3 tekst inputs felter og et tekst område. Inputs felter og typer af valideringer kan indstilles via widget kontrolpanelet. Dette plugin omfatter også validering for formularfelterne og benytter en anierede fejlmeddelelser.

Der skal selvfølgelige også næves at dette plugin også inkludere shortcodes, som giver dig mulighed for at tilføje et tekst link til dit indhold.

5: Grunion Contact Form

WordPress kontaktformular

Dette plugin gør det utroligt nemt at tilføje WordPress kontaktformular, blot ved at tilføje koden beskrevet her, i hvilken som helst indlæg eller side. Derudover har du ikke de store funktioner i med dette plugin. Beskeder blive sendt til indlæg skriver eller anden angivet e-mail.

 

By |2017-03-10T20:35:25+02:00februar 14th, 2013|Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar