What is blue screen (BSOD)

/What is blue screen (BSOD)
What is blue screen (BSOD)2012-11-24T16:36:49+02:00

What is Blue screen

The Blue Screen of Death (også kendt som BSOD, blå skærm fejl, eller bluescreen), blev kendt officielt som en Stop-fejl  eller en bug check.  det er bug-skærmen som vises af Microsoft Windows af operativsystemer ved mødet med et kritisk fejl, af en uforventet karakter, som bevirker at systemet vil gå ned. Udtrykket er opkaldt efter farven af skærmen som genereres af fejlen. I Unix-baserede operativsystemer, er en lignende fejlside grøn.
Stop fejl er hardware og driver relaterede opdateringer, hvilket får computeren til at stoppe med at reagere for at undgå skade på hardware eller data. I de nyere versioner af Windows (Windows NT og nyere) vil der blive vist oplysninger om diagnose, og det som blev indsamlet som operativsystemet udført en bug check på.

Fejlfind Blue screen

Hvis funktionen er konfigureret til at gøre det, vil en windows computer udføre en “core dump” og gemme alle data i hukommelsen i rå form til en disk fil (kendt som en “dump fil”) til senere afhentning og fejlfinding, den vil blive analyseret af en ekspert tekniker som kan tjekke årsagen til fejlen. Det er muligt manuelt at starte en BSOD ved hjælp af et tastatur sekvens.
Blå skærme (blue screen) er typisk forårsaget af software fejl i enhedsdrivere: i NT-baserede Windows-systemer ved dårligt skrevet enhedsdrivere, og i Windows 9x familie af operativsystemer med inkompatible DLL driverfiler eller bugs i softwaren kerne af operativsystemet. De kan også være forårsaget af fysiske hardware fejl, såsom fejlbehæftet RAM-hukommelse eller strømforsyninger, overophedning af komponenter, eller hardware, som køres ud over sine specifikationsgrænseværdierne (“overclocking”).
Disse fejl har været til stede i alle Windows-baserede operativsystemer siden Windows 3,1. OS / 2 lidt under Black Screen of Death (også BSOD), tidlige builds af Windows Vista Vist i Red Screen of Death Forårsaget af en boot loader fejl.

Windows 8 Bluescreen ?


En ny version af fejl skærmen er blevet set i Windows 8, udgivet i 2012. Den nye fejl skærm viser ikke detaljerede tekniske oplysninger om fejlen, men er det viser blot en kort forklaring om, at systemet skal genstartes, den tekniske betegnelse af fejlen og en trist smiley. Den indeholder også en lysere nuance af blå i baggrunden. Teknologi nyhedswebsted TechCrunch beskrev den reviderede BSOD som »et skridt i den rigtige retning,” om, at de fremlagte oplysninger om tidligere versioner var uforståelige for de fleste Windows-brugere.

 

End What is blue screen (BSOD)