tjen penge på minecraft nemme 1.000$ om måneden

/, Server/tjen penge på minecraft nemme 1.000$ om måneden

tjen penge på minecraft nemme 1.000$ om måneden

MineCraft profits er er en velskrevet ebook der forklare og fortæller, hvordan man kan tjene penge på minecraft servere. Indtjenigen kan nemt ramme 1.000$ om måneden, hvis du hoster din egen server.

Tjen penge på Minecraft

 
Minecraft profits giver dig alt du behøver at vide om, hvordan du kan forvandle din Minecraft Server til at penge på minecraft spillere. Bogen Minecraft profits er skrevet af Master Preston Wyman .
tjen penge på minecraft

 

Ikke længe efter at han begyndte at spille Minecraft , besluttede Preston at bygge sin egen Multiplayer Minecraft Server. I modsætning til andre besluttede han at bruge sin erfaring fra erhvervslivet til at konfigurer hans server til en måde så han kunne tjene nogle ekstra penge på. Men det tog hurtigt fart , og Preston begynte hurtigt at tjen penge på Minecraft. Inden længe efter ramte Preston over $ 1.000 om måneden fra hans hobby . Og dette beløb er stadig stigende måned for måned. Tjen Penge på Minecraft det er langt fra raketvidenskab og drømmer alle ikke om at have sin hobby som job.
Preston opdagede at flere og flere Minecraft servere lukket på grund af manglende donationer fra spillere, og han valgte derfor at skrive en ebook, der viser hvordan man kan tjene lidt penge på Minescraft servere, så man kan få dækket betaling til blandet andet hosting.

Minecraft Profits er ikke en vejledning til hvordan man spiller Minecraft eller hvordan man bygger en server ( Der findes mange gratis vejledninger på nettet, blandet andet http://minecraft.gamepedia.com/Tutorials/Setting_up_a_server

 

Tjen penge på mincraft med Minecraft profit den idiotsikre vejledning til, hvordan man opretter en server så man kan tjene penge på den. Bogen er skrevet præcis efter de trin han selv benytter til sin Minecraft server, som også har skaffet ham en mere indtægt på 14.000$(Ca. 77.000 kroner)

 

 

Bogen: Tjen penge på Minecraft bogen til 1.000$ om måneden

 

Minecraft profit bogen er skrevet i let trin for trin vejledning , som er skræddersyet til at hjælpe dig med at ændre din Minecraft server til en rullende indtægtskilde på meget kort tid. Det skal dog også lige vævnes at bogen er på engelsk, men den er skrevet på et niveau hvor de fleste kan fælge med.

 

Bogen beskriver alt, hvad du behøver at vide om følgende:

 

Opsætning af Server – Den bedste måde at oprette din server med tips om, hvordan man kan undgå potentielt kostbare fejl.

Byg din server Hjemmeside – Rådgivning om hvordan du gør din Minecraft server hjemmeside til en penge – maskine.

Opbygning af dit hold – Præcis hvor og hvordan man finder og rekruttere en vellykket hold af ansatte for dit websted.

Opbygning af Community – Hvordan man laver en server, til et sted som spillerne aldrig ønsker at forlade.

Tjen penge på Minecraft server på den rigtige måde – Hvordan man generere indkomst på måder, der gavner din server og spillere , og samtidig hjælpe dig med at tjene en pæn indkomst .

Promovering af server – Oplev , hvordan man får en uendelig strøm af nye spillere.

Medlemskab til Preston opdatering Community

Når du køber Minecraft profits, vil du også modtage regelmæssige opdateringer, med tips og strategier fra Preston, på hvordan du kan forbedrer din server og forbedre indtjeningen. Opdateringer indeholder: hvordan du kan fremme din hjemmeside , hvordan man kan øge størrelsen af spillere , og hvordan man kan tjene flere penge på Minecraft server og hjemmesiden. Blev tilmeldt idag og spar op til 60%

By |2017-03-10T20:35:21+02:00februar 1st, 2014|Alle indlæg, Server|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar