Tjen penge på din video film eller serie, med hjælp fra

//Tjen penge på din video film eller serie, med hjælp fra

Tjen penge på din video film eller serie, med hjælp fra

Ny indtægtskilde

Har du nogensinde tænkt på om det er muligt at tjen penge på at dele din video’er online? men Ja, det er faktisk muligt. Online reklamer er blevet meget populære, du har måske selv lagt mærke til det. Dette er ny opstået indtægtskild. Du vil med de nedenstående tjenester, kunne få vist reklamer på dine online videoer. Tjenesterne modtager betalting når der modtages et klik på en reklame. Derefter sender de halvdelen af fortjenesten til dig.


MediaFlix

 

Dette er en af de hurtigst voksende videodelingssider på nettet. De har en mange forskellige kategorier at vælge i mellem, og det er hurtig og nemt at uploade din video. De betalter dig 50% af indtægterne.

 

Break

 

Dette websted accepterer flash spil ved siden af dine videoer og billeder. Du kan nemt tjene penge på din video, hvis den kommer på forsiden. De betaler dig 140 kroner, hvis de acceptere dit uploadet billed til et galleri. betaler via paypal.

MetaCafe

Dette websted tilbyder at betale dig omkring 28 korner for hver 1000 visning på din uploadede video. Et interessant og vigtigt plus ved dette site, er, at når nogen uploader en ny video til deres side, vil den blive vist et stykke tid på deres forside. Dette betyder høje besøgstal på kort tid.

 

 

Revver

 

Det er en anden populær video sharing hjemmeside. Hjemmesiden tilbyder at vise målrettede annoncer, når du uploader en video til webstedet. De deler 50 procent af annonceindtægter med dig.

 

FlixYa

 

Dette websted viser også målrettede reklame annoncer ved siden af din uploadede video. Her tjener vil indtjeningen afhænge af forskellige ting, som indhold / søgeord, kvaliteten af trafikken, antallet af sidevisninger og osv. Du kan henvise dine venner til at øge din indtjening.

Blip

Dette site er en slags tv-show sharing site. Her kan du uploade dine egne tv shows eller klip. Emnet kan være hvad som helst. Selv blip vil hjælpe dig med at sælge dit arbejde til de store produktionsvirksomheder, hvis du kan lave ting af god kvalitet. Sitet deler 50% af omsætningen der genereres på dine shows.

 

Ziddu

 

Dette er en meget brugervenlig videodelingsside. Dette websted betaler baseret på antallet af downloads. Du blivebetalt omkring 56 kroner for hver 10000 unikke downloads af dine videoer. Du kan få dine penge, udbetalt når din konto rammer 56  via PayPal eller Moneybookers.  De yder også betaling for henvisninger til deres hjemmeside.

 

Husk at der er langt til millionerne,J. men producer du en video eller et serie som er genial, så har du chancen. Uanset hvad vil du have en ekstra passiv internet indtjening.

Få så smidt de video’er online!

Tak fordi du læste vores artikel ‘Tjen penge på din video film eller serie, med hjælp fra  ‘


By |2017-03-10T20:35:29+02:00august 20th, 2012|Alle indlæg|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar