Spil Online Poker Uden Nemid (Windows, Mac & Android)

/, Android, Google, Software/Spil Online Poker Uden Nemid (Windows, Mac & Android)

Spil Online Poker Uden Nemid (Windows, Mac & Android)


Spiller du online poker uden nemid på internettet, så kender du sikkert allerede til det irretende login system som de fleste online poker sidder benytter. Efter den nye danske lovgivning er kommet. Nemlig at man skal benytte sit Nem-id login og nøglekort for at kunne logge ind og spille online poker. Jeg ved ikke med jer, men jeg er hvertfald træt af at skulle have mit nøglekort med over alt bare for at kunne spille lidt poker. Man kunne selvfølige også bare lave en skanning eller tage et billed af sit nøglekort, så man har en digital fil af sit nøglekort, men poker uden nemid er altså det nemmeste ;).

Men der er det der er næmere, efter som de fleste poker sider er begyndt at udgive en mobil udgave af deres poker software, så har man flere forskellige måder at spille poker på. Hvis man kigger nærmere på Pokerstars software til Android, så kræver det ikke et login med Nemid. Du skriver bare dine normale  pokerstars brugeroplysninger og trykker login, så er du klar til at spille om penge.

poker uden nemid

Jeg har brugt Pokerstars Poker app for Android et par gange efter hånden, men da jeg p.t kun er i besidelse af en mindre Smartphone (HTC One V) så er det desværre ikke lige den fedeste opløsning at spille poker på. Jeg synes dog at opløsningen og brugervenligheden er udtrolig god på både smartphone med større skærme og tablets.

Som jeg tidligere nævnte, har man ikke altid adgang til sit Nemid, fordi man har glemt det, eller ikke  regende med man skulle bruge det. Jeg prøvede derfor at finde en løsning ti,l hvordan jeg kunne spille online poker uden Nemid, og sammentidig i god opløsning. Herunder kan du se resultatet og følge vejledningen, hvis du skulle være interesseret.

 

Desværre findes der p.t ikke en nem måde, hvorpå man kan køre Android Packed files(.apk filer)  direkte på en Windows Computer eller Mac.  Det er dog muligt at opsætte en virtual Android enhed via  Android SDK pakke, men værktøjet er beregnet til udvikling af applikationer og ikke bruger interface.
Programmet Bluestacks, har udgivet en beta udgave at deres nyeste program. Programmet kan installeres på Windows computere og Mac computere og giver dig efter installation mulighed for at køre en virtual Android enhed på din computer. Bluestacks giver dig ikke en komplet Android enhed med alle indstillinger, men tilbyder tilgæng fuld support af alle apps fra 3 forskellige app markeder. I Bluestacks har du mulighed for at downloade Pokerstars mobil app og køre det direkte fra programmet, så du ikke behøver at logge ind med NemID.

 

Vejledning til Bluestacks og Poker uden NemId (Windows)

Det første trin du skal udføre i opsætningen af Bluestacks er at hente programmet på deres hjemmeside Bluestacks.com.
Deres program laver en Android enhed som giver dig mulighed for at spille poker uden nemid

Derefter kør(run) den downloaded .exe fil og installer den på din computer. Accept – Næste – Næste, det kender vi jo alle sammen :).
Åben programmet efter installationen er færdig.

 

Da pokerstars ikke har en godkendt app på Google Play, så bliver du nød til at installere en browser på din Virtual Android enhed, for at kunne download Pokerstars app.

 • Tryk på den blå Søge-knap i øverste højre hjørne
 • I søgfeltet søg på “Browser” uden anførslestegn
 • Vælg en browser og tryk installer(Evt. Dolphin Browser)
 • Gå derefter til ”My Apps”
 • Tryk derefter på Dolphin Browser for at åbne
 • I adressefeltet indtast ” http://www.pokerstars.dk/mobile/
 • Tryk på ”Spil poker nu”
 • Klik på Ok For at gemme filen.

 

Herefter starter der en automatisk download af Pokerstars software for Android.

 • Efter downloaden er færdig, kan du åbne programmet via dropdown menu’en i Android.
 • Tryk på ”Spil nu”
 • Indtast derefter dine brugeroplysninger og login.

Så er du klar til at spille poker uden nemid!

 

 

 

By |2017-03-10T20:35:27+02:00oktober 15th, 2012|Alle indlæg, Android, Google, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar