Spar penge med bundle software – Få for 1.200 kr. software for 150 kr.

/, Nyheder, Software, Windows/Spar penge med bundle software – Få for 1.200 kr. software for 150 kr.

Spar penge med bundle software – Få for 1.200 kr. software for 150 kr.

 

 

Hjemmesiden PCBundler har nu udgivet deres anden bundle af software for Windows. Pakken indeholder 7 forskellige programmer til en normal pris på omkring 1.200 kr. men i dette pakke tilbud, får du mulighed for at tilkøbe dig alle programmerne for omkring 150 Danske kroner.

Dem som benytter sig af dette tilbud, vil modtage de 7 topsælgende software, som er TuneUp Media, PCKeeper, VideoConverter, Audio Recorder, Switch, Phototangler og Passwordfighter.

Softwaret i denne pakke er udvalgt på topsælgende og de bedst bedømte programmer på market. Det er helt klart prisen værd,. TuneUp Media er et populært program, som hjælper dig med at holde styr på din musik. Prisen alene for TuneUp er 50$. PCKeeper koster 39$ og dette program indeholder 15 ekstra værktøjer: disk cleaner, anti-theft tool, uninstaller, duplicate finder, antivirus, og mange flere.

software budle

Alt i alt så giver denne pakke en besparelse på 87% af den normale indkøbspris. Næsten alle programmerne har gratis trial version til download, så man har mulighed for at teste det inden man køber. Du kan finde links til softwaret på PCBundler.com. Ved køb af software bundle, så modtager du en mail med licenserne til programmerne.

 

By |2017-03-10T20:35:24+02:00april 24th, 2013|Alle indlæg, Nyheder, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar