Som Yousee internet kunde har du snart mulighed for internet overalt

//Som Yousee internet kunde har du snart mulighed for internet overalt

Som Yousee internet kunde har du snart mulighed for internet overalt

Yousee har planlangt en større opdatering af deres modem for at kunne udrulle deres seneste service til kunderne. Yousee oplyser at de udføre opdateringen er deres modems i nat mellem kl. 00:00 og kl: 7:30 og at de fleste kunder burde ikke bemærke opdateringen eller opleve nedetid.
Opdateringen til modemmet tilføjer et ekstra SSID (Trådsløst netværks navn) til dit modem, som bliver kaldt “YouSee Wifi-spot”. Dit eget SSID og adgangskoden til det tårdløse netværk, vil der ikke blive ændret på.

YouSee fortæller også at kunderne ikke vil opleve nedgang på deres hastighed, da forbindelsen via YouSee Wifi-spot ikke vil blive medtaget på kundens egen hastighed.

Fordele:

  • Man vil som YouSee internet kunde have mulighed for at få adgang til interenttet alle steder, hvor der er et YouSee modem modem i nærheden.
  • Single-sign-on du skal kun logge på et YouSee Wifi-spot første gang på enheden, forfrem over vil den automatisk forbinde til YouSee Wifi-spot når det er inden for rækkevidde
  • Du kan framelde YouSee Wifi-spot så dit modem ikke længere tilbyder Wifi-spot, men det vil også fjerne muligheden for du selv kan benytte tjenesten.

Ulemper:

YouSee oplyser kun at sikkerhed ikke vil blive forringet, men de oplyser ikke hvordan de opsætter servicen på modemmet og ej heller om selve krypteringstyperne der blive benyttet for brugere af YouSee Wifi-spot.
Da opdateringen ikke er blevet udført endnu kan vi ikke måle om det vil kunne påvirke din internet hastighed at have et YouSee wifi-spot på dit YouSee modem. Alt dette kan dog testes efter udrulningen af opdateringen og behøver ikke nødvendigvis at være en ulempe, alt efter testens udfald.

Spekulation:

  • Kan man 100% udnytte sin egen internet hastighed også forbinde en anden computer med sit eget YouSee login og på den måde udvide sin internet hastighed?

YouSee Wifi-spot er gratis for alle YouSee kunder som standard, ønsker man at framelde sig servicen så kan det gøres via linket her: http://yousee.dk/Wifi/WiFiAfmeld.aspx

  • YouSee har heller ikke oplyst hvilke hastigheder man vil kunne opnå på deres nyeste wifi tjeneste.

Hvordan virker det?

Yousee har selv lavet en lille tegneserie som beskriver, hvordan du forbinde/benytter YouSee Wifi-spot. Da det ikke kan beskrive på en nemmere måde har vi blot tilføjet denne lille tegneserie her på siden:

Opdateringsproblemer (Kan ikke komme på nettet efter opdateringen)

Hvis du oplever internet problemer efter opdateringen af modemmet i nat, kan du udføre nedenstående for at få dit modem forbundet til internettet igen.

  • Sluk eller fjern strømmen fra dit YouSee modem og tændt det efter 30 sekunder
  • Hold derefter reset-knappen bag på modemmet nede i 10 sekunder
  • Vent på modemmet kommer online igen (Kan vare op til 45 minutter)

 

Yderligere information om YouSee Wifi-Spot kan findes på YouSee hjemmeside

By |2014-02-28T17:16:42+02:00februar 28th, 2014|Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar