Slet Facebook profil permanent med få klik

Hjem/Alle indlæg/Slet Facebook profil permanent med få klik

Slet Facebook profil permanent med få klik

Da Facebook blev lanceret, kunne man kun deaktivere sin profil på Facebook, men ikke slette den, selv hvis du ønskede at slette den permanent. Deaktivering af din konto betyder, at alle data på din Facebook profil stadig vil være tilgængelig på facebook servere.

Hvis man efter deaktivering logger på facebook, vil ens profil automatisk blive aktiv igen.
Imidlertid har Facebook nu indført en ny mulighed, der lader dig helt slette din Facebook-konto og ikke bare deaktivere din Facebook-konto. Så hvis du vil slippe af med din Facebook-konto skal du slot følgende nedenstående:

Trin 1: Besøg et af følgende links, der henviser til facebook siden, hvorfra du kan starte processen slet Facebook profil -. hvilket vil sige du først skal acceptere sletningen på sitet herunder før, din profil slettes hos facebook.
Du bliver ført igennem en 3 steps acceptering, hvor du skal acceptere alle punkter før den bliver slettet.

Slet Facebook profil permanent

 

 

Slet facebook

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Eller

https://www.facebook.com/help/delete_account

 

 

Velkommen til den virkelige verden! 🙂

By | 2017-03-10T20:35:30+00:00 juni 20th, 2012|Alle indlæg|0 Comments

About the Author:

Jeg er uddannet IT-supporter ,siden da har jeg haft en fuldtidsstilling i en ServiceDesk og i min fritid roder jeg lidt med Vislo og andre webtjenester. Jeg er meget interesseret i diverse technologier indenfor computerens verden og elsker udfordringer. Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar