Sikkerhed på iPhone: 5 sikkerhedsråd

/, Apple, Mobil, Software/Sikkerhed på iPhone: 5 sikkerhedsråd

Sikkerhed på iPhone: 5 sikkerhedsråd

At eje noget værdifuldt kan have sin charme,det bliver dog hurtig ufedt hvis telefonen bliver sjålet eller usat for et hacker angreb. Har du tænkt over hvordan du kan forbedre sikkerheden på din iPhone?, i Teksten herunder gennemgår vi 5 punkter der kan forbedre sikkerheden og minske risikoen for hacker angreb.
 Jailbreak ikke din iPhone

 

Sikkerhed på iPhone: 5 sikkerhedsråd
Oprindelsen af udtrykket “jailbreak” blev formuleret,  af den “jail” – en teknisk term, der anvendes i Unix-stil systemer. Jailbreak er det der forhindrede brugeren i at få adgang til applikationer, udvidelser og temaer, som ikke var tilgængelige via den officielle Apple App Store. hvilket vil sige du åbner op for direkte adgang til hardware og system indstillinger på telefonen, dette gør det nemmere for hackere og andre spyware programmer at få adgang til telefonen.

 

Cure Via Cocoon

 

Cocoon er den nye app på slammen over browsere til Apple-enheder, og er blevet udråbt som helt idiotsikker med hensyn til potentiel hacking eller uberettiget sniffing. Ved at bruge Cocoon som din iPhone browser, kan du beskytte dine personlige oplysninger og transaktioner fra enhver online trussel. Cocoon giver brugerne den tidligere misundelsesværdige mulighed for helt at blokere web-sporing, der sker via online-annoncering, herunder via Google og Facebook.

 

3 Part Apps

 

 
Hvad du også kan gøre er at installere et program på din iPhone, som vil give dig en rapport over alle de programmer der er installeret på telefonen hele dagen. Den kan indstilles til at give dig en daglig rapport på en bestemt tidspunkt, eller det kan også være udformet til at sende en meddelelse via en popup, når et nyt program er installeret på din iPhone. Dette vil forhindre nogen i at installere apps inde i din iPhone uden din viden og dermed hacke telefonen ville næsten umuligt.

 

Brug et sikkert Password

 

I har sikkert hørt det en million gange, brug et sikkert Password!. grunden er simplehen at det er den mest sikre måde at bestytte din iPhone med. Det mindsker riskoen for hacking og installering af 3 part apps. Fordi personen bag skal kende password, for at kunne ændre og installere software. Vælg derfor et password sikkert paswword:
8-10 Karakter
Store og små bogstaver
1-2 tal
1-2 speciel tegn

 

Anti-virus program

 

For at opnå større sikkerhed på iPhone, kan du installere et anti-virus program på din telefon. Programmet VirusBarrier findes blandet andet til IOS og skanner automatisk efter trusler på telefonen, såsom virus,spyware programmer og adware.
By |2017-03-10T20:35:30+02:00juni 5th, 2012|Alle indlæg, Apple, Mobil, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar