Vis musemarkør i Snagit videoer

/, Windows/Vis musemarkør i Snagit videoer

Vis musemarkør i Snagit videoer

Dette er en lille kort guide til dig der ønsker at kunne se din musemarkør i de optagelser du laver i Snagit.

[

1. Open Snagit
2. In Options click on that mouse icon called ” Cursor “Include cursor in capture””
3. You should now be able to record your mouse cursor in videos.

By |2017-03-10T20:35:37+00:00november 30th, 2010|Alle indlæg, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Jeg er uddannet IT-supporter ,siden da har jeg haft en fuldtidsstilling i en ServiceDesk og i min fritid roder jeg lidt med Vislo og andre webtjenester. Jeg er meget interesseret i diverse technologier indenfor computerens verden og elsker udfordringer. Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar