Se live TV via gratis Yousee app for Android mobiltelefoner

/, Android, Google, Mobil, Software/Se live TV via gratis Yousee app for Android mobiltelefoner

Se live TV via gratis Yousee app for Android mobiltelefoner

 

Gratis tv på android

Er du tit på farten eller kunne du bare tænke at dig se din TV kanaler uanset, hvor du bevæger dig henne i verden?. Dette har været en længe ventet mulighed fra Yousee, men nu er den her endelig! :).  Nu har du nemlig mulighed for at se dine betalte TV kanaler på farten. Før hen har man været nødsaget til at opsætte en vpn server før man kunne få adgang til ens betalte TV kanaler, men den tid er ovre nu. Yousee har derfor valgt at udgive deres nyeste apps, Pt. findes den kun i Beta udgave, men den fungere uden problemer på HTC One X.  Yousee app’en tillader dig at registrer din Android enhed på dit hjemme netværk, derefter har du tilladelse til at streame din TV kanaler på din  Android mobiltelefon uden at du behøver at benytte dit trådløst hjemme netværk.

 

Yousee har valgt at tilføje en lille, men meget betydningsfuld funktion i deres program. Denne funktion tjekker din internet forbindelse ved oprettelse og streamer derefter Live TV i en opløsning der passer til din internet forbindelse. Dette gør det muligt at se TV med selv den mindste internet forbindelse.

Jeg benytter selv denne app både på trådløst og via mobilt internet. Man kan tydligt se forskel på billedkvalitet på trådløst og mobilt internet, dette skyldes som sagt hastigheden på internet forbindelsen.  Streaming via mobilt internet virker perfekt for mig, men det afhænger  af din udbyders hastighed og signal styrken på din telefon. Hvis oplever problemer med streaming med din telefon operatør?, vil vi meget gerne høre fra dig.


 

Nok snak om funktioner og mulighed lad os komme til sagen. Herunder kan du følge vejledning til nem og hurtig opsætning af Live TV på din Android mobiltelefon.

Yousee TV for Android Opsætning

For at kunne udføre denne opsætning skal din Android enhed være tilsluttet dit Yousee trådløse netværk.

  • Åben ‘Play Butik’ (App store)
  • Søg på ‘Yousee’
  • Klik og installer app’en ‘Yousee (beta)’
  • Efter installation, åben programmet på telefonen og klik på ‘Indstillinger‘ i bunden.
  • Klik derefter på ‘Web-tv Ude’
gratis tv på android
  • På Siden ‘Web tv Ude‘ skal du registrer din enhed, ved at angive et navn i tekst feltet og derefter trykke på ‘registrer enhed’  
Du har nu registret din enhed på dit Yousee netværk og er nu klar til at kunne se Live TV kanaler uanset hvor du befinder dig henne i verden.
  • For at kunne se dine betalte kanaler, skal du trykke på ‘Live TV’ hvor du bliver mødt med en liste over TV kanaler du har adgang til. Klik på en kanal for at starte live streaming.

 

Tillykke du er nu klar til at se gratis tv på android enheder.

By |2018-01-19T20:43:51+02:00juli 27th, 2012|Alle indlæg, Android, Google, Mobil, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar