Professionelle Android Apps for internet bloggere

//Professionelle Android Apps for internet bloggere

Professionelle Android Apps for internet bloggere

Professionelle Android Apps for internet bloggere

Android telefoner og enheder er vigtig, da de flittigt bliver som en erstatning for computeren. Populariteten er stadig stærkt stigende, på grund af de mange programmer og værktøjer som bliver udviklet til Android.  Det er desværre ikke altid muligt at have en computer med sig rundt, også selvom man har en bærbar, så der er et stort behov for små mobil enheder der let giver adgang til de værktøjer og andet, som du har behov for som en blogger. I denne artikel vil vi gennemgå de mest brugte og mest vigtige apps, der normalt bruges af bloggere.

Administrer dine blogs fra de Sociale medier(Twitter,Facebook osv.)

Der findes allerede mange værktøjer som kan bruges til at administrere blogs på sociale netværk, men den nyeste Android app ”JootSuite” er den vigtigste og mest populære bland alle andre apps.
Denne app bliver brugt til at opdatere blogs med. Programmet giver dig mulighed for at se efter dine blogs. Den vigtigste funktion i denne app er at de giver bloggere hurtigere og nemmere adgang til online blogs. Det betyder at denne app skaber en forbindelse til din online blog, som giver dig mulighed for at benytte betjeningspaneler og andet. For at kunne arbejde med dette bliver man nød til at have en dybere forståelse for hvordan din blog er opbygget og styringen og planlægningen bag det.

Men der er apps, der kan bruges til at administrere blogs på sociale netværk, men de nyeste Android app “HootSuite” er de vigtigste og mest populære blandt alle andre. Dette program bruges til at opgradere de blogs. De brugere, der har androider kan passe deres blogs ved hjælp af denne seneste android ansøgning. Hvad er de vigtige elementer i denne app? Det gør det muligt for brugere at få hurtig adgang til online blogs med ingen tid krav. Det betyder, at du kan få adgang til dine blogs ved hjælp af denne android app. Normalt er det bruges til at give en bedre online-adgang til det private rum eller betjeningspaneler, der kun benyttes af den blog indehavere eller udviklere. For at bruge denne app brugerne skal have viden og forståelse for styring og planlægning af blogs.
Nu kan du linker til sociale netværk:

Ønsker du at blive forbundet med dine fans og venner? Så android sociale Facebook og Twitter apps er til stede for dig. Disse sociale netværk apps, der tillader brugerne at holde forbindelsen. Ikke noget særligt er påkrævet for at installere disse programmer, fordi disse næsten er installeret i androider, men hvis disse ikke er til stede så kan du nemt installere dem. Det er virkelig meget svært at bruge Facebook og Twitter, når de rejser uden for hjemmet eller byen, men hvis du har android så har du mulighed for. Rager finde disse apps og installere dem i dit androider til at nyde den hurtige adgang og fantastiske tilslutningsmuligheder.
Brug twitter uden at åbne browsere:
Ønsker du at bruge Twitter? Nu er det muligt at bruge denne sociale medier uden openingbrowsers. Nogle gange brugerne har vanskeligheder at forbinde sig med dette sociale netværk. Den “Twidroyed” er den eneste mulighed for disse mennesker. Det er en Android-app, der gør det muligt for brugerne at bruge Twitter uden at åbne browsere. Du kan se billeder og Twits indlæst af dig og dine venner på dette sociale netværk. Denne Android app er gratis, så tøv ikke med at hente og installere den.

PayPal og Qik:

Android PayPal er en fantastisk app til de brugere, der ønsker at bruge den elektroniske bank-og online-shopping. Denne app gør det muligt for brugerne at komme og betale betalinger nemt. Den android Qik er en video styrke app, der øger kvaliteten af videoer og online chat. Det giver også faciliteter af video mails og upload.
Crystal J. Briscoe er fra Self Test Engine. Leder du efter 642-991 eksamen hjælp? Lad os udnytte Self Test Engine 642-992 undervisning og bestå din it-eksamener på første prøve.
Random Stillinger

Og WordPress app, hvis du blog med wordpress.

By |2017-03-10T20:35:26+02:00november 13th, 2012|Alle indlæg|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar