PlayStation 4 skal streame spil over internettet

//PlayStation 4 skal streame spil over internettet

PlayStation 4 skal streame spil over internettet

I følge kilden The Wall Street Journal, vil Sony’s nye spillekonsol tillade folk at spille spil, der streames i realtime via internettet.

Streams vil tilsyneladende involverer spil designet til de nuværende generationer af PlayStation, PlayStation 3. Spekulationen er, at dette kan være et forsøg på at håndtere bagudkompatibilitet.

 

Det rejser så spørgsmålet om, hvorvidt spillerne bliver nødt til at genkøbe spil de allerede har købt.

 

I sidste måned rapporterede Journal, spekulationer om at Sony ville begynde at benytte chips fra Advanced Micro Devices, i modsætning til Sony-IBM-Toshiba-udviklet Cell chip, der er blevet benyttet i PS3 -, det ville derfor forårsage kompatibilitetsproblemer med eksisterende spil.

 

Det er også muligt, at dette skridt vil give en endnu større grad af fleksibilitet med hensyn til spil porting samt enheds kompatible. Rich Brown udtalte, “Forestil dig at spille et Core PlayStation spil på din konsol, også derefter kunne lukke spillet op og spille videre på din mobiltelefon eller tablet.

 

Sony har købt cloud-gaming firmaet Gaikai i juli sidste år. Denne cloud-tjeneste giver mulighed for en bredere vifte af streaming muligheder, typiske for smartphone spil og for at kunne benytte mere processor-intensive applikationer. Gaikai skabte datacentre specielt designet til at køre moderne spil og har fokuseret på at levere disse spil til brugerne via Cloud.

 

Sony har ikke udtalt sig om hvad de vil opkræve for sin streaming-tjeneste.

By |2017-03-10T20:35:25+02:00februar 22nd, 2013|Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar