Microsoft har løftet sløret for Xbox One, næste store generation

//Microsoft har løftet sløret for Xbox One, næste store generation

Microsoft har løftet sløret for Xbox One, næste store generation

 

Den næste generations konsol blev vist ved siden af ​​den nye Kinect-sensor og det helt nydesignet gamepad.

Det amerikanske firma beskrev stemme og gestus-kontrollerede maskine som en “alt-i-én”-system som kan tilbyde spil, Live TV, film og musik.

(VIDEO)

Firmaets Underholdning og Devices Division omsatte for ca. $ 9,6 mia af salget i Microsofts sidste regnskabsår. Hvilket udgjorde omkring 13% af den samlede omsætning for perioden.

 

Microsoft er meget stærk i business software og virksomheden cloud business, men deres forbruger produkter  står over for enorme udfordringer: Pc køb er faldende, og Windows Phone håndsæt har kun en brøkdel af markedsandelene, “sagde Jia Wu fra konsulenter Strategy Analytics.

“Xbox repræsenterer Microsofts centrale strategi i forbrugernes underholdning marked, især efter at de har solgt deres  Mediaroom video distribution virksomhed til Ericsson tidligere på året.

Nye funktioner

xbox one sport

Den nye maskine fra Microsoft har fået tilføjet en Blu-ray-drev og Skype funktionalitet. Indbygget feedback i gamepad og opgradere Kinect kamera sensor til 1080p high definition-opløsning.

Kinect er blevet  opdateret, så den bedre at kunne analysere kropsbevægelser, som giver brugerne mulighed for mere præcist at styre spil og navigere rundt i andre underholdningsmuligheder.
“Når du benytter træningsprogrammer, kan den læse din hjerterytme,” hævdede Microsoft

Nye værktøjer vil også give brugerne mulighed for at optage og redigere gameplay, så klip nemt kan uploades til internettet.

EA Sports var det første firma til at udgive nye titler til maskinens udgivelse. Fifa 14, Madden 25, NBA Live 14 og kampspil UFC , ville alle starte på platformen inden for de næste 12 måneder ved hjælp af en ny spil engine kaldet Ignite.

 

Microsoft har udtalt at den nye Xbox maskine gør det muligt at gennemføre fire gange så mange beregninger i sekundet og  10 gange bedre animation dybde og detaljer end Xbox 360.

 

Microsoft har også tilføjet muligheden for at se live-tv med kanaler der styres med stemmen.

Microsoft Studios afslørede også, at Forza Motorsports 5 – ville være til rådighed, når konsollen blev lanceret.

kinect sensor

Processor forandring

Microsoft planlægger at lancere sin nye konsol på et tidspunkt, hvor mange videospil firmaer forsøger at reducere omkostningerne.

Microsoft indikerede at den nye Kinect ville løse kritikken at den første, som ikke var præcis nok.

Electronic Arts, Square Enix og Activision Blizzard er blandt de virksomheder, der har annonceret fyringer i løbet af de sidste par måneder.

Spil motor udvikler Epic har advaret om at hvis studierne ønsker at drage fuld fordel af de fremskridt inden for grafik visning, så kan deres design omkostninger blive det dobbelte af hvad de var, da Xbox 360 og PS3 blev lanceret lanceret.

 

By |2017-03-10T20:35:24+02:00maj 21st, 2013|Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar