Microsoft har afsløret Windows 10 – Start knappen er tilbage!

/, Nyheder, Software, Windows/Microsoft har afsløret Windows 10 – Start knappen er tilbage!

Microsoft har afsløret Windows 10 – Start knappen er tilbage!

 

 

Microsoft har annonceret detaljer omkring deres nyeste styresystem, navngivet Windows 10.

 

 

Navnet på Microsoft nye styresystem kommer som en overraskelse, da de har valgt at springe den forventede Windows 9 over.

Det nye styrestystem vil virke på en bred vifte af enheder lige fra smartphones, tablets, PC og på Xbox konsoller. Derudover så genopstår start menuen, som ellers var blevet fjernet i Windows 8.

 

 

Ud over at tilbyde en lang liste af brugerens foretrukne programmer i menuen, så kan man også få vist de kendte Windows 8 fliser(knapper) svarende til knapperne i Windows 8 touch-centreret brugerflade – på pc’er og tablets.

De Windows 8 lignede knapper i start menuen giver et godt overblik over notifikationer fra relevante programmer, som e-mail, Facebook og vejrudsigten.

Microsoft udtaler at de har opbygget Windows 10 start menuen, så det både skulle være bekendt for både Windows 7 o Windows 8 brugere.

 

Styresystemet fungere på den måde at det opfører sig forskelligt, alt efter hvilken form for enhed det er installeret på. I modsætning til sin forgænger skal man ikke skifte imellem Desktop Mode og Touch Mode.

 

Windows 8 er blevet kritiseret for at være alt for forskellige i forhold til forrige version, som afholdt mange firmaer indførelsen. Derfor må Microsoft håbe de kan ændre disse ting i deres nyeste version.

 

Micorsoft har udtalt at Windows virker på alle enheder med minimum 4in (10,2cm) skærm og helt op til 80in (203 centimeter)

Tværs stationære computer som en helhed, kører i øjeblikket kun 13,4% af dem på Windows 8 eller Windows 8,1, ifølge en analysefirmaet NetMarketshare.

Derimod står der at 51,2% er drevet af Windows 7 og 23,9% kører stadig på Windows XP, hvor Microsoft support af styresystemet faktisk er udløbet.

Mr. Johnson sagde genindførelsen af ​​menuen Start i Windows 10 skal hjælpe på bedre og højere salgsantal.
Derudover udtaler han også at start menuen er en vigtig komponent til at få business brugerne med på vognen.

Microsoft vil i næste uge tilbyde en techinical preview af Winodws 10 som vil virke på laptops og desktops. Micorsoft forventer at udgive det nye styresystem i slutningen af 2015.

Firmaets smartphone kode er designet til ARM processer. I modsætning til Windows 8 og Xbox styresystem som er bygget og designet til x86 chips produceret af Intel og AMD.

Selvom Micorsoft har offentlig gjort at Windows 10 vil virke til begge former for chip arkitektur, har du ikke offentlig gjort om det kommer som et samlet styresystem som supportere de forskellige chips.

 

By |2017-03-10T20:35:20+02:00september 30th, 2014|Alle indlæg, Nyheder, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar