Lav gratis online backup af iPhone & iPad med iCloud 5gb

/, Apple, Backup, Mobil/Lav gratis online backup af iPhone & iPad med iCloud 5gb

Lav gratis online backup af iPhone & iPad med iCloud 5gb

Er du glad for din Iphone og dine data ?, så skulle du måske overveje en ekstra kopi af dit iPhone indhold. Apple har nemlig udviklet en funktion der hedder iCloud der giver mulighed for at lave en gratis online backup. iCloud giver dig mulighed for at oprette en online backup af forskellige data emner på din iPhone og  derefter gemme det på Apple’s online server, for senere at kunne bruges som genskabelse af data osv. du kender sikkert allerede til backup funktionen som finde i iTunes? iCloud er i grove træk det samme, men fordelen ved i Cloud er at det giver dig mulighed for at lave en backup fra steder du ellers ikke ville have kunne lave en backup fra normalt. iCloud backup kan udføres uden computer tilslutning, det kræver dog at man har mobilt internet eller WIFI adgang, før en backup kan udføres.

iCloud tilbyder en lang række gratis online backup funktioner af din data, du kan blandt andet tage backup af følgende: kontaker, kalendere, påmindelser, bogmærker, noter, foto-stream, dokumenter og til sidst men ikke mindst, kan du aktivere funktionen ‘Find din iPhone’. Denne funktion giver dig mulighed for at spore din iPhone via GPS. Tjenesten kræver dog at den tabte iPhone stadig har en aktiv internet forbindelse for at kunne uploade data med koordinator til iCloud servere.

 

Opsætning af iCloud på iPhone og iPad

 

  • Åben ‘Indstillinger’
  • Tryk på ‘iCloud’

gratis online backup

 

Hvis du allerede har et Apple ID, kan du bruge det som iCloud konto.

  • Efter oprettelse af bruger eller logon til iCloud, har du mulighed for at slå backup funktioner til og fra.
    • Sæt de backup funktioner du ønsker aktive til ‘ON’

  • Klik derefter i bunden af iCloud på ‘Lagering & sikkerhedsk.’
    • i ‘‘Lagering & sikkerhedsk‘ kan du se status over tilgængelig lagerplads på din konto samt mulighed for tilkøb af mere lagerplads. Lager pladsen varierer fra 5 gb gratis plads til 50 gb der koster ca. 600 kroner om året.
    • Husk at sætte ‘iCloud- sikkerhedskopi‘ til ‘ON’ for at din iPhone automatisk opdatere din iCloud backup med nyeste data.

 

 

By |2017-03-10T20:35:29+02:00juli 28th, 2012|Alle indlæg, Apple, Backup, Mobil|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar