Klik Fraud og svindel med Google Adsense

/, Alle indlæg, Homepage/Klik Fraud og svindel med Google Adsense

Klik Fraud og svindel med Google Adsense

Hvis du bruger AdWords eller AdSense så har du måske allerede hørt om en spirende praksis i underverdenen af webadministrator, som bliver kaldet “klik Fraud”. Men hvad er klikbedrageri(klik Fraud) og hvordan er det startet?

 

AdSense bruger en betaling mekanisme, der uddeler en vis mængde penge til et forlag (en person, der er indehaver af et AdSense reklamer på deres side), hver gang en person klikker på den pågældende reklamer, Så klik-svindel er  et forsøg på at få folk til at klikke på de annoncer, bare så de kan tjene flere penge.

 

Der er folk, der opsætter websteder hvor det eneste formål er at generere indtægter gennem Googles AdSense-program på falske eller selvgenereret klik. Disse brugere opnå en utrolig antallet af klik gennem mange forskellige metoder, nogle er komplekse og sofistikerede.

En af de mest komplekse metoder er at anvendelse af såkaldte “hitbots”. Disse er automatiserede programmer, der efterligner folk som klikker på linkene i AdSense raklamerne (der er nogle, der rent faktisk klikker på bannere såvel).Sørg dog for at din CTR ikke kommer til at ligge højere end 5%, da Google administrator vil finde det mistænkeligt.

 

Googles AdSense beskyttelses ordning er på ingen måde perfekt, og næsten alle kan finde oplysninger om overvindelsen af den beskyttelsesmekanisme, ironisk nok bare ved at lave en Google-søgning.

 

En anden, mere rudimentær metode er at leje en masse mennesker i et fattigt land til at klikke på links på dit websted. Det betyder, at disse mennesker rent faktisk vil sidde hele dagen og bare klikke på links, så du kan tjene en formue. De kommer fra meget fattige lande som Indien, og de er parat til at gøre det for kun $ 0,50 i timen.

 

Selvfølgelig er der et problem med denne mekanisme. Når Google har modtaget et stort antal klik fra en enkelt adresse og det websted, der havde den AdSense reklame vil blive bandlyst, for ulovlig adfærd kan de  måske endda få bedrager sagsøgt.

 

For at forhindre dette i at ske, benytter mange mennesker bruger en stor del af proxy-servere med henblik på at klikke..

 

Faktisk er der så meget fokus på søgemaskinernes sikkerhed,, at hvis søgemaskine selskaber ikke øger deres sikkerhed med sådanne programmer som AdSense, kan e kriminel adfærd bliver mere blive endnu mere ødelæggende for forretningen.

 

Google har en meget streng politik vedrørende klikbedrageri, og de har sagsøgt dem, der anvender disse teknikker i fortiden. Men mens søgemaskinen gigant forsøger sit bedste for at minimere risikoen for klikbedrageri  er der helt sikkert plads til en masse forbedringer.

 

Det anslås, at mere end 20% af de klik, der klikkes igennem med AdSense link er  udlukkende blevet trykket på for at tjene penge fra personen der betaler for annoncen. Nogle mennesker tror og mener, at antallet af ulovlige klik kan forventes dobbelt så højt.

Der er en hel del flere tjeneser der understøtter klikbedrageri, såsom grupper af AdSense-udgivere klikker  på hinandens reklamer. (også kaldet “Clicking rings” eller spammer mennesker, så de klikker på deres reklamer.

 

Trods Google stadig holder skabt øje med klikbedrageri , er fænomenet helt sikkert anledning til bekymring for annoncører på AdWords, men til trods for denne reklame med Googles AdSense stadig mere rentabelt for annoncøren, i modsætning til traditionelle målrettede reklame ordninger.

 

By |2017-03-10T20:35:28+02:00august 25th, 2012|Adsense, Alle indlæg, Homepage|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar