Information og forklaring af SEO (Search engine optimization)

/, Homepage, SEO, Windows, Wordpress/Information og forklaring af SEO (Search engine optimization)

Information og forklaring af SEO (Search engine optimization)

SEO står for “Search engine optimization”. SEO tilbydes som en service af mange firmaer, som ønsker at hjælpe dig med en højere placering på søgemaskinerne. SEO er vigtig, hvis du ønsker at få vist din hjemmeside blandt top resultaterne.

 

Emner som bliver gennemgået:

Placering på søgemaskine
Hvorfor er SEO vigtigt?
Hvad er SEO?
Hvornår kan jeg forvente resultater ?
Information og forklaring af SEO (Search engine optimization)
Placering på #Søgemaskiner:

Er placeringen af din hjemmeside på søgemaskinerne. Når nogen skriver et søgeord eller en sætning for at søge, får en side med søgeresultater. En sætning som “brugte biler” ville vise websteder, der har brugte biler, relaterede artikler og meget mere. Der er to dele af søgemaskiner resultater. Du får vist reklamer, som er betalt for og organiske resultater, som ikke er reklamer. Du kan betale for at få dit websted placeret i et reklamen område, men det er ikke muligt at købe top placering i de Organiske resultater. For at din hjemmeside vil dukke op i de organiske resultater, bliver websider nødt til at rang for bestemte søgeord. Det er her, søgemaskine optimering og SEO tjenester er nødvendig for at sikre dine sider får en god placering hos søgetjenesten.

Hvorfor er søgemaskiner vigtige?
Da de fleste undersøgelser viser at mange mennesker starter deres internet browsing via søgninger, er det vigtigt at have en topplacering så man vil modtage flest hits. For at sikre dit websted findes af dem, der er på udkig efter relevante oplysninger ved hjælp af beslægtede udtryk, er  du nødt til at bruge søgemaskine optimering teknikker. Hvis du ikke har nogle, vil du ikke få besøgende via søgemaskiner. Hvis du bliver godt placeret på søgemaskinerne, vil du modtage en masse trafik fra søgemaskinerne på søgeord, der matcher dit indhold

Hvad er SEO?
Hvad betyder SEO? Begrebet SEO står egentlig for Search Engine Optimization og dette henviser til en proces, hvor en hjemmeside ejer forsøg på at forbedre synligheden af deres hjemmeside eller en bestemt webside. SEO er vigtig fordi det gør din hjemmeside mere synlig overfor søgetjenesterne, hvilket også giver dig mulighed for at fortælle søgemaskinerne, hvornår der kommer opdateringen på dit site, så de kan skanne hjemmesiden for ændringer og nye tiltag.

Få styr på SEO på din hjemmeside. Undersøgelser viser nemlig at 90% af alle brugere online starter med en søgning, for hurtigt at kunne finde den information man mangler.

 

Hvornår kan jeg forvente resultater ?
Det afhænger af mange forskellige faktor, blandt andet hvor complex din industri er, og hvor mange der benytter de søgeord du har valgt. Du kan i nogle tilfældes allerede se resultater indenfor et par dage, hvis du har et meget unikt emne, ellers kan der i andre tilfælde gå flere måneder og helt op til 1 år.

By |2013-10-27T00:02:55+02:00september 30th, 2011|Alle indlæg, Homepage, SEO, Windows, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar